Медцински електронен магазин Инфинита

За нас – българите през столетията са били най-важни няколко неща – семейството, образованието и здравето.

Ние от Инфинита имаме за цел да съдействаме на вас – докторите и медицинските заведения, да осигурите висококачествено и достъпно здравеопазване на всички нас и нашите семейства.

Инфинита - Медицинска апаратура и оборудване. Презентация

Продуктите и производителите, които сме подбрали за вас, са избрани по един основен критерий – оптимален баланс на медицинските изделия между високо качество, функционалност и достъпна цена.

Нашият екип от специалисти, обединен в Инфинита, ви предлага няколко важни неща:

КОРЕКТНОСТ

Винаги можете да разчитате, че ще сме честни с вас. Ще изслушаме нуждите ви, ще потърсим заедно най-доброто за вас решение, ще ви предложим адекватното решение от нашите продукти, като коректно ще ви информираме за всички негови предимства и недостатъци. Ако нашите продукти не са подходящи за вас, ние ще ви насочим към коя фирма/производител да се обърнете. За нас не е самоцел да продаваме. Ние предпочитаме да сме ваши коректни партньори и вие да можете да разчитате на нас. Вярваме, че като ви насочваме коректно към правилният за вас продукт, дори и той да не е от нас, то бизнесът ви ще процъфтява. Сигурни сме, че като сме честни към вас то следващия път, когато имате нужда от нещо за медицинската ви практика, ще се обърнете първо към нас.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Нашият екип е с дългогодишен опит. Разчитаме на нашето медицинско, инженерно и икономическо образование; на множеството обучения и специализации, които сме минали през годините; на богатия практически опит, а и най-вече на познанието, което сме добили от работата с вас - нашите клиенти. Ние непрекъснато инвестираме в развиване и до-обогатяване на нашия опит и познания, за да може да сме Ви максимално полезни. Особено сме щастливи, когато заедно с Вас успеем да въведем в Родината ни технологична иновация или нов метод.

СПОКОЙСТВИЕ

Наш ангажимент е да ви съдействаме за малките, но множеството детайли по сдобиването с ново медицинско изделие. Ние оптимизираме доставката като цена, време и начин на плащане; помагаме Ви за ориентиране и намиране на най-изгодното финансиране; обучаваме специалистите да използват всички възможности на доставената стока; грижим се за нейното идеално състояние, както в гаранционния период, така и след това; информираме ви периодично, ако желаете, за всичко ново, което може да е полезно за вас. Вярваме, че давайки ви това спокойствие, ще ви облекчим и вие ще имате повече време и ще можете да се фокусирате върху основното за Вашата дейност – профилактика и лечение на вашите пациенти. Вярваме, че така ще имате повече време и за вас и за вашите семейства.

УСПЕХ

Успехът ви зависи от вас. Ние може само да ви съдействаме с нашата всеотдайност, енергичност и оптимално подбрани, качествени и достъпни продукти.

Вярваме, че нашата КОРЕКТНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и СПОКОЙСТВИЕТО, което ви даваме когато купувате от нас, допринасят значително за вашия бизнес УСПЕХ и вашето семейно щастие.

С уважение – екипът на Инфинита