Медцински електронен магазин Инфинита

Статии

Catalog Ultrasound 2016-17

Новият каталог 2016-2017:

Нови модели. Революционни ултразвукови технологии

Излезе новото издание на продуктовия каталог ултразвукови системи. Каталогът обхваща всички модели на технологичния гигант  Midray – водещ световен разработчик и производител на медицински технологии. Последните няколко години компанията бележи значителен ръст в а търговския си обхват, изразено в 5-то място за 2015 г. по инсталации на ехографски системи, разпределени в 190 държави по света.

Новият модел премиум ехограф Resona 7, за първи път представен в България, е базиран на революционната ултразвукова технология ZST+ на Zonare.

Новият DC-70 Exp предлага усъвършенствани технологии, увеличена продуктивност. Апаратът е разполага с втори – сензорен екран управляван с жестове – създаден за подобряване на работния процес и фокусиране върху пациента.

ехограф M6 - нов модел 2016 - 38 стр. в каталогаНовият модел лаптоп ехограф M6 надгражда М5 и разполага 1000 GB твърд диск, както и възможност за сканиране на батерия 90 минути. Апаратът е с вградени нови технологии: еластография, CEUS контрастно изобразяване, 4Д, Free XCros CM – анатомичен М-режим по три произволни криви, TDI, TDI QA, Stress Echo, 1000 GB твърд диск, 90 мин сканиране на батерия и др.

Каталогът ехографи 2016-2017 категоризира представените модели според тяхното предназначение и клас. Могат да се намерят решения за всяка клинична практика – от високоспециализираните прегледи, включващи прецизни автоматични инструменти за улесняване на прегледа, до ехографи, които са изключително практични и надеждни за извършване на рутинни ежедневни сканирания. Черно-белите ехографи на Mindray са най-предпочитаните в световен мащаб – на първо място по продажби.

Стационарните модели, подходящи за използване в големи болнични заведения и практики са проектирани за ползване в широк кръг клинични направления и позволяват лесно придвижване. Лаптоп ехографите използват изключително модерни технологии, събрани в малък размер и тегло, улесняващи провеждането на прегледа, както до леглото на пациента, така и извън болничното заведение.

Заложена е тенденция в преминаване на високотехнологични приложения от ехографите от високия клас, към тези от по-нисък. Така изследвания, които не са били достъпни за по-малките практики вече могат да бъдат осъществявани, вмествайки се в разумен бюджет.

Ехографите Mindray са световно признати и доказани със своите качество и надеждност. Това са апарати, които в рамките на добра цена предлагат конкурентни на най-добрите марки изключителна продуктивност и висока ефективност.

Ние, специалистите от Инфинита сме насреща за консултации и съвети при избора на ехографски апарат. Обърнете се към нас и ние ще ви насочим да намерите най-доброто решение според вашите предпочитания и изисквания. 

02 444 64 20

Разгледай каталога

Каталог Ултразвукови системи 2016-2017 - корица