Медцински електронен магазин Инфинита

DC-70

Висококачествен преглед с едно докосване

DC-70 12679     Виж видео

Доброто качество на изображението е водещо за всеки обещаващ ултразвук. DC-70 предлага това и много повече. Неговото управление с докосване Ви позволява да направите повече, отколкото някога сте си представяли, осигурявайки изключително лесни и бързи прегледи, като Ви дава възможност да поставите грижата за пациентите на първо място.

Чистотата на образа е в резултат на използваните технологии от висок клас. Тя ще ви помогне да откриете аномалии и малки патологии с най-доброто в класа изображение. Качествените прегледи и безпрецедентно оптимизираното потребителско управление вече определят DC-70 като най-използваният ехограф в клиниката. Той с лекота ще се справи с различните предизвикателства на ежедневната Ви практика.

 

Общо представяне

3T Transducer Technology ™

Патентована трансдюсерна технология на Mindray за разширяване на честотния обхват и повишаване на преносната ефективност.

Triple-matching layer design - за по-висока чувствителност, по-широка честотна лента, и подобрявана на съотношението сигнал/шум.

Total-cut designза ограничаване на разсеяните сигнали, по-добра насоченост и по-добра латерална резолюция

Thermal-control design - за по-добро звуково предаване

 3t

Echo-enriched Beam Forming ™

Използване на традиционно пренебрегвани ехо сигнали от периферните елементи, за образуване на по-фин и по-силен лъч, предоставяйки по-добра резолюция извън фокусната зона и по-дълбоко проникване.

 enchanced

 

HR Flow ™

Новаторска технология за по-добро визуализиране на малки съдове и сложни модели на потока, въз основа на новаторски алгоритъм на обработка на сигнала от Mindray.

 hrflow

 

PSH ™ (Phase Shift Harmonic Imaging)

Пречистено хармонично изобразяване за по-добра контрастна резолюция. Осигурява по-ясни изображения с отлична разделителна способност при по-малко шум

 

iBeam ™

Използване на множество сканирани ъгли за комбиниране в едно изображение с по-голяма резолюция, контраст и подобрена визуализация

ibeam 

 

iClear ™

Лесно и бързо премахва зърнистостта в изображението на базата на автоматично откриване на структура

• Остри и непрекъснати граници

• Гладки и хомогенни тъкани

• По-чисти анехогенни зони

 

Natural Touch™ еластография

Най-новата патентована технология на Mindray, предлагаща еластография без нужда от натиск върху трансдюсера. По този начин се намалява зависимостта от техниката на оператора, подобрява се възпроизводимостта за по-висока клинична стойност.

• По-висока чувствителност  

• По-добра стабилност и възпроизводимост

 elasto 70

iScape ™

Направете пълен оглед на анатомичната структура чрез панорамни изображения, комбинирани с индикация на скоростта и двупосочно движение на сондата. Сканирането става много по-лесно, по-гладко и по-контролируемо.

 

B-Steer / iNeedle ™

Вашият инструмент за лесна и надеждна биопсия: позволява корекции на линията на сканиране, за получаване на по-добра видимост на иглата при нерви и малки съдове.

 ineedle

 

Gesture Sensitive Touch Screen

Умният 10.4 инчов, подвижен сензорен екран ви позволява да правите повече, отколкото някога сте си представяли. Можете да преглеждате изображения, прехвърляте образи към и от монитора, приближавате и отдалечавате, измервате или да стартирате, предварително дефинирани специфични функции с определено движение на ръката. DC-70 позволява да свършите повече работа, много по-бързо.

 gesture

 

iWorks ™

Умен инструмент, който Ви позволява да се съсредоточи повече върху пациента. Помага за значително намаляване времето на прегледа чрез стандартизация и дефинирани от потребителя протоколи.

 iworks

 

Auto IMT

Автоматично и бързо измерване на предната и задната стена на сънната артерия.

 

MedTouchTM 

Умния начин да управлявате Вашия ултразуков апарат. Дистанционен достъп до базата данни и до софтуера за самообучение. Работи с всяко Android устройство.

 medtouch

MedSightTM   

Безплатен софтуер за лесно WiFi прехвърляне на образи и клипове, на Android или IOS устройства. Идеално за родители, за споделяне не първите образи на своете дете. Идеално за специалиста, желаещ да вземе със себе си образи, за преглед на спокойствие или за  дискусия с колеги

 medsight

 

iScanHelper

Анатомични диаграми, стандартни сравнителни изображения и схеми показващи позата и мястото за поставяне на трансдюсера. Съвети за подобряване на сканирането и диагностична информация.

 iscanhelp

 

Raw Data

Позволява оптимална гъвкавост за последваща обработка на съхраняваните изображения, включително корекции на параметрите, добавяйки коментари и измервания, което осигурява максимална производителност при сканиране

 raw

 

iZoom ™

Незабавен изглед на цял екран с натискане на един бутон

 

iTouch

Автоматична, персонализируема, анатомична оптимизация на образа само с натискането на един бутон. При B-режим, Color, PW, Contrast и 4D.

 

iStation ™

Система за управление на информацията за пациента, която ви позволява бързо и ефективно да интегрирате, преглеждате, архивирате и извличате данни.

 DC-70 12770

Ергономия

• 19-инчов LED монитор с шарнирно рамо

• 10.4 инчов сензорен екран с регулируем ъгъл

• Ергономичен и интуитивен контролен панел

• Затопляне на гела за комфорт на пациента

Медия

Още в тази категория: « Стационарни Resona 7 »