Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Технологиите Mindray със значителен принос в АГ и гинекологията, признат от световни експерти

Политиката на компанията е да подобри женското здраве и да осигури достъпност при здравеопазването

На 20 октомври бе открит Конгресът ISUOG 2018 в Сингапур. Като една от значимите международни научни срещи за лекари в областта на АГ и гинекологията, Конгресът привлече около 4500 участници от 50 различни страни по света.

От 21 до 24 октомври на щандът на Mindray, учени и клинични експерти от цял свят проявиха голям интерес към интелигентните решения на компанията, осигурени от ултразвуковите системи от сериите X-Insight и Resona, които задоволяват изискванията на диагностиката от периода преди бременността, по време на нея и до възстановяването след раждането.

645

Специално внимание се обърна на Smart Planes алгоритъма на Mindray за автоматично и прецизно визуализиране на анатомията на феталния мозък в средна сагитална равнина в 3D. Smart Planes дава бърз, лесен и детайлен преглед на corpus callosum и cerebellar vermis с автоматични измервания. С методът се гарантира 3 пъти по-успешна оценка спрямо 2D режим. Професор Джао Дан от Медицинския университет в Китай, Шенджен оцени факта, че нововъведенията на Mindray, са опростили процеса на преглед на плода и подпомагат лекарите с ефективна и изключително точна диагноза.

Що се отнася до изследванията на малкия таз, технологията Smart Pelvic води до опростяване на оперативните процедури и свеждане до минимум на времето за стандартизирана оценка на тазовото дъно. Професор Ханс Петер Дитц, австралийски гинеколог и сертифициран по RANZCOG по урогинекология, е международно известен в областта на изобразяването на тазовото дъно. Той говори за технологията Smart Pelvic и очаква повишаване на клиничната ефективност и сигурност.

640

За да има по-нататъшно общуване и обмен на технологии, около 50 утвърдени учени и клинични експерти от Австралия, Китай, Малайзия, Тайланд и други страни, бяха поканени на академичната среща на Mindray , която се проведе след Конгреса. Новите технологии в ултразвука бяха добре приети и признати сред гостите, срещата се разглеждаше като ценна възможност да се ангажират световни експерти в обсъждане развитието на акушерството и гинекологията в близко бъдеще.

Здравето на жените остава жизненоважно за хуманното отношение към хората и съществува непрекъсната нужда от по-ефективна и задълбочена медицинска помощ.

От години Mindray се занимава с различни академични събития и комуникационни дейности, насочени към ултразвук в областта на акушерството и гинекологията и е посветена на по-голяма достъпност на технологиите в здравеопазване. Чрез по-нататъшната комуникация и сътрудничеството с утвърдени специалисти в областта, Mindray ще продължи да поддържа актуални решения за клиничните нужди и ще продължи да усъвършенства ултразвуковите технологии, за да допринесе за по-добрите грижи за здравето на жените.

630

Инфинита издаде нов специализиран каталог с медицински изделия за Кардиология

Излезе новият специлизиран каталог на Инфинита с медицински изделия за кардиология.

Специализиран каталог Кардиология с медицинско оборудване на Инфинита

Изданието включва кардиологично оборудване и апаратура за кабинети, отделения и частни медицински практики.

ЕХОКАРДИОГРАФИ

Като ексклузивен представител на петата в света марка за ехографска медицинска апаратура – Mindray, Инфинита в своето издание представя високо-специализирани ултразвукови технологии за кардиология, имплементирани в най-съвременни модели стационарни и мобилни ехокардиографи.

Апаратите разполагат с надеждни инструменти за анализ, диагностициране и оценка на сърдечно-съдовата структура, посредством интелигентни алгоритми и прецизни реално временни технологии за обработка и предаване на данни. За постижения в дизайна на ехокардиографите, Mindray има награди RedDot Design, което еднозначно показва удобството и лекотата в употребата им, както за лекаря, така и за пациентите, по време на провеждане на ултразвуково сканиране.

ЕКГ АПАРАТИ, ХОЛТЕРИ, СТРЕС-ТЕСТ И ДРУГА АПАРАТУРА ЗА КАРДИОЛОГИЯ

Каталогът Кардиология на Инфинита представя възможност на лекарските специалисти да избират модерна и надеждна апаратура от старателно подбрани CE сертифицирани производители. Инфинита е представител на ЕКГ апаратите на BLT Biolight, които разполагат със сензорен екран и вградена батерия за всички предлагани модели 3/6/12-канални електрокардиографи. Марката ЕКГ BLT Biolight предоставя на българския пазар финансово най-достъпната 12-канална технология с безкомпромисно качество. Серията ЕКГ е попълнена и със софтуерно ЕКГ и други доказани качествени марки ЕКГ апарати.

Инфинита е официален представител на Sony Medical и Mitsubishi и предоставя периферия и консумативи за ехокардиография и ЕКГ изследвания на най-изгодни цени – цифрови и хибридни ехографски принтери и термохартия за тях, високопроводим и хипоалергенен ултразвуков гел на Ultragel.

ЕКГ холтери, стрес-тест системи, спирометри, електронни и механични апарати за измерване на артериалното налягане, електронни и механични стетоскопи, специално проектирани слушалки за улавяне и на най-малките шумове са продукти, които неизменно присъстват в кабинета на всеки кардиолог и се предлагат в каталога.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА КАРДИОЛОГИЯ

Изданието включва и серия иновативни медицински устройства за измерване и мониторинг с получаване на пациентните данни в реално време.

Каталогът покрива медицинските изделия, които се изискват от стандартна кардиология на МЗ.

ПЪРВО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КАТАЛОГ КАРДИОЛОГИЯ

Новият специализиран каталог за медицински изделия – Кардиология на Инфинита ще бъде представен по време на участието ни на II Национална среща по ехокардиография и неинвазивна образна диагностика, която ще се проведе в Боровец от 30 юни 2017 г.

КАТАЛОГ КАРДИОЛОГИЯ НА РАЗЛИЧНИ ИЗТОЧНИЦИ

Каталог Кардиология може да бъде разгледан или изтеглен на вашето устройство - мобилен апарат, таблет или компютър от този линк.

Всички специализирани каталози на Инфинита за медицинска апаратура и оборудване можете да разгледате от тук.

Всички продукти, включени в каталога могат да бъдат намерени и поръчани през нашия интернет магазин: www.store.infinita.bgраздел Кардиология в меню Специалности.

АГ специалисти се обучаваха на NST и Доплер технологии в пренаталната диагностика

На 3 юни 2017 г. Инфинита проведе курс за АГ специалисти: Доплерова диагностика и фетална кардиотокография в трети триместър. Оценка на състоянието на плода, на който беше орагнизатор и основен спонсор.

Курсът се провежда за втори път в сътрудничество с д-р Петър Игнатов от медицински център ОртоГин, който е водещ лектор на обучението. Д-р Игнатов   има придобита научно-образователна степен "доктор по медицина - д.м. (Ph.D.)" и е лицензиран изследовател на Fetal Medicine Foundation (FMF), London, UK.

Възможността да се опознаят възможностите на NST и Доплер технологиите в пренаталната диагностика, под ръководството на авторитетния  специалист с опит в областта – д-р Игнатов, породи голям интерес сред АГ специалистите. Групата участници бързо се запълни след обявяването на курса и се състоя както от млади АГ специалисти, така и от практикуващи от по-дълго лекари.

По време на курса участниците бяха обучени да правят оценка на състоянието на плода въз основа на резултатите от Доплерово и кардиотокографско изследване. В курса бяха застъпени лекции по физикобиологични  основи на Доплеровото изследване и кардиотокография. Обсъждаха кои са правилните интерпретации на Доплеровите и кардиотокографски находки.

По време на практическата част на курса участниците работиха с пациенти на живо. Всеки участник имаше имаше възможност да се упражни с ехограф и пациент. През цялото време на разположение на лекарите, лекторите отговаряха на възникналите по време на работата въпроси, насочваха курсистите и даваха практични съвети, свързани с апаратурата и диагностиката.

ПОЛЗИ ОТ NST И ДОПЛЕР ТЕХНОЛОГИИТЕ В ПРЕНАТАЛНАТА ДИАГНОСТИКА

Адекватното приложение на доплеровата диагностика и кардиотокографията в ежедневните медицински прегледи е надежден начин за навременно диагностициране на фетално страдание и адекватно проследяване на бременността. Грижата за пациентите се подобрява, благодарение на намалените ненужно извършени оперативни родоразрешения, заради неоснователни опасения за състоянието на плода. Използването на тази диагностика намалява честотата на перинатални усложнения при новородените и неонаталната заболеваемост и смъртност.

Курс Доплерова диагностика и фетална кардиотокография в трети триместър. Оценка на състоянието на плода - практическа част

Инфинита представя специални предложения из страната на медицинските събития през юни

Месец юни е наситен с медицински събития за различни специалности из страната, където Инфинита участва. Намерете ни на нашите щандове, където можете да се консултиране с нашите представители, да видите промоционалните ни предложения, както и да разгледате на живо продуктите, за да се убедите в изключителния подбор и качество на марките, които представяме.Седмицата 9-11 юни Инфинита участва на ветеринарния конгрес за дребни животни БАВЛДЖ във Варна – к.к. Св. Константин и Елена, МДУ Жулио Кюри и се представя на ежегодния национален конгрес по урология в Сандански – Интерхотел Сандански.

В периода 29  юни – 2 юли представяме решения за оборудване за кардиолология и ексклузивно ехокардиографите на Mindray по време на Втората Национална среща по ехокардиография и
образна диагностика в кардиологията, която ще се проведе в Боровец.

Очакваме ви!

Инфинита представя на своя щанд ехографите на Mindray и друго медицинско оборудване за уролози в Сандански. Безплатен национален номер 0700 20 640

 

 

 

 

Инфинита участва на Булмедика с разширено портфолио медицински изделия

Наложила се с ехографите Mindray, на Булмедика Инфинита показва повече възможности в предлагането на медицинска апаратура и оборудване

Infinita-medical equipment - Bulmedica 2017 Boot  Infinita Medical Brands representative

На тазгодишното издание на специализираното изложение Булмедика Инфинита се представя с обогатено портфолио медицински продукти. С щанд разположен на площ от 24 кв.м. посетителите могат да разгледат представяната медицинска апаратура, оборудване и консумативи от доказани производители.

Като ексклузивен представител за България на ултразвукова апаратура Mindray, на щанда си Инфинита показва едни от най-предпочитаните модели ехографи, представители на различен клас: DC-8DC-40Z5DP-30, М7, Т6

Като официален представител на медицински направления и на други световни компании, Инфинита предлага специални условия за пазаруване и поръчки.

Infinita-medical equipment - Bulmedica 2017 stand C15

БУЛМЕДИКА 2017

Най-голямото изложение в България в областта на медицината Булмедика се провежда от 17 май до 19 май 2017 г. в Международния изложбен център на Цариградско шосе в София.

Очакваме ви в Зала 1, щанд С15

Bulmedica2017

Практически курс: Доплерова диагностика и фетална кардиотокография в трети триместър

Доплерова диагностика и фетална кардиотокография в трети триместър

Медико-Дентален Център Ортогин с д-р П. Игнатов, съвместно с Инфинита като официален спонсор и партньор, на 4 юни 2017 г. в София в обучителната зала в офиса на Инфинита, организират практически обучителен курс на тема:

Доплерова диагностика и фетална кардиотокография в трети триместър. Оценка на състоянието на плода.

Повече за курса

Практическият курс дава възможност за подобряване уменията в проследяването на всяка нормална и високорискова бременност след 28 гестационна седмица.

Водещ лектор е д-р Петър Игнатов, д.м. – акушер-гинеколог, специалист по фетална медицина с 13 годишен трудов стаж, с придобита научно-образователна степен "доктор по медицина - д.м. (Ph.D.)". Лицензиран изследовател на Fetal Medicine Foundation (FMF), London, UK. Основни сфери на интерес - биохимичен скрининг, фетална морфология, фетална ехокардиография, оценка на състоянието на плода, кардиотокография, Доплер ултразвук, имунология на бременността.

Курсът е подходящ за млади АГ специалисти или практикуващи лекари от същата специалност, които искат да обогатят своята практика с познаване възможностите на NST и Доплер технологиите в пренаталната диагностика. Адекватното приложение на доплеровата диагностика и кардиотокографията в ежедневните медицински прегледи е надежден начин за навременно диагностициране на фетално страдание и адекватно проследяване на бременността. Грижата за пациентите се подобрява, благодарение на намалените ненужно извършени оперативни родоразрешения, заради неоснователни опасения за състоянието на плода. Използването на тази диагностика намалява честотата на перинатални усложнения при новородените и неонаталната заболеваемост и смъртност.

По време на курса курсистите ще бъдат обучени да правят оценка на състоянието на плода въз основа на резултатите от Доплерово и кардиотокографско изследване. В курса са застъпени лекции по физикобиологични  основи на Доплеровото изследване и кардиотокография. Ще се обсъждат правилните интерпретации на Доплеровите и кардиотокографски находки.

По време на курса, участниците ще се възползват от практически насочената лекционна част. Ще се провеждат демонстрации с пациенти на живо. Всеки участник ще има възможността да лично да работи с ехограф и да се упражнява върху пациенти. Лекторите ще бъдат на разположение да отговарят на възникналите по време на работата въпроси и ще дават практични съвети, свързани с апаратурата и диагностиката.

 

 

 

 

Нова версия на премиум ехографа М9 разширява приложенията за ултразвуковата диагностика с преносимия ултразвуков апарат с размерите на лаптоп

М9 е премиум модел ехограф на компанията Mindray, водещ в този клас апарати със своите възможности, компактност и възможности за диагностика. Разработен на базата на нова генерация ултразвукова платформа mQuadro, ехографският апарат М9 съчетава представяне от най-висок клас с компактност в размерите на лаптоп.

Img7923 Small

Наскоро производителите Mindray анонсираха пускането на нова версия на апарата M9, която разширява неговите възможности и приложения.

M9-konveksna-sondaМодернизираната версия на преносимият ехограф M9 значително разширява възможностите на приложението си в акушерството и гинекологията. Апаратът е съвместим с допълнителни обемна и конвексни сонди за 3Д и 4Д ултразвуково изобразяване предназначени за пренатална диагностика и наблюдение на бременността.

АГ специалистите могат да се възползват от добавени нови функционалности – iPage, Smart Volume, Smart 3D и от включени нови автоматични измервания:

    • Акушерство: Schild (HC, AC, FL), Persson (BPD, MAD, FL), Mercer (foot)
    • Гинекология: Fibroid, Ovarian Cyst, etc.

M9-3D

M9-LinearnaСъвместим с нов високо-честотен линеарен трансдюсер, лекият и преносим М9 разширява своето приложение за повърхностни и мускулно-скелетни прегледи.

 

В новата си версия преносимият ехограф М9 е с направени подобрения в качеството на изображението – представянето е с по-добра резолюция и по-ясни изображения на малките детайли.

 M9-res    M9-res.png2

Усъвършенствана софтуерна разработка прави работния процес по-бърз, добавя удобство и интуитивност на работния екран и по-ефективна организираност в пациентните данни и досиета.

М9 предлага предимство да бъде използван с всичките опции на голям и мощен ехограф и в съчетание с компактния си размер го прави изключително гъвкав и на разположение при всяка критична нужда независимо от мястото.

M9-Cart

Подобрение в използването му в болнични заведения за бързото му пренасяне и удобство при сканиране е новия дизайн на количката, който предлага по-добра ергономия, подвижност и стабилност по време на сканиране.

Много лекарски специалисти проявяват интерес към разширените възможности на М9 – компактен и още по-бърз и удобен в работата. Моделът в този вариант вече е достъпен в Европа и българските специалисти могат да се възползват от усъвършенствания мобилен ехографски апарат.

Във Виена запленени от революционната ZONE Sonography® техология, обърнала представите за ултразвукова диагностика

РЕПОРТАЖ

Във Виена запленени от възможностите на

революционната ZONE Sonography®  техология,

обърнала представите за ултразвукова диагностика

Mindray - компанията за медицинска апаратура демонстрира на живо най-новите си технологични разработки на изложение във Виена в периода 2-5 март 2017 г.

Mindray завладя Виена с революционна ултразвукова технология за медицински изследвания

Иновационната ултразвукова технология ZONE Sonography® на Mindray плени лекарите на изложението във Виена със своите възможности, непостижими за ехографските апарати с досегашния конвенционален метод за ултразвуково изобразяване. На революционната технология е базирана платформата ZST+, която е внедрена в премиум модела ехографски апарат Resona 7.

Mindray завладя Виена с революционна ултразвукова технология за медицински изследвания

Ден преди откриването на изложението, на 1 март, Mindray бе домакин на симпозиум посветен на иновационни ултразвукови вълни, патентна разработка на Mindray, които революционизират развитието на ехографските технологии в медицината.

Mindray симпозиум във Виена - Иновационни ехографски технологии    Mindray Симпозуим във Виена - Иновационни ултразвукови технологии в медицината

Resona 7 изстрелва възможностите на ехографията с най-новата и уникална технология за ултразвукова диагностика. Базирана на революционната ултразвукова технология ZONE Sonography®, платформата ZST+, заложена в Resona 7, извисява качеството на ехографското изображение с добиване на образа от по-широки зони и динамично обработване на данните.

Mindray завладя Виена с революционна ултразвукова технология за медицински изследвания

Предоставената възможност на посетителите за сканиране на живо с технологията, предизвика усилен интерес към възможностите на иновацията в ултразвуковата диагностика.

Mindray Vienna 8

 

 

Първият в България революционен модел ехограф Resona 7 е инсталиран и работи успешно

Първият в България революционен модел

ехограф Resona 7 е инсталиран

и работи успешно в МЦ Доверие

Високотехнологичният апарат няма аналог на пазара и предлага непостижими в досегашната медицинска практика диагностични възможности със заложената в него революционна ултразвукова технология ZST+.

Миналата година нашите партньори от Mindray анонсираха своя първи премиум модел ехограф – Resona 7. Новият ултразвуков апарат е базиран на иновационната технология ZST+ за изобразяване на ултразвукови образи.Това е патентована разработка на Minday, базирана на иновационна технология, изстрелваща ехографията на ново революционно ниво.

Заложената в апарата революционна технология предлага забележителни възможности в ехографското сканиране, които значително подпомагат ултразвуковото диагностициране в медицинската практика.

БЪРЗИНА

Изобразяваното на ехографския образ протича с действие, който е десет пъти по-бърз от останалите технологии, освобождавайки ресурс за други процеси, намалява времето ултразвуковото въздействие върху пациента и подпомага диагностиката.

ПОВЕЧЕ ИНСТРУМЕНТИ ЗА АНАЛИЗ

С процес на изобразяване десет пъти по-бърз от останалите, апаратът предоставя възможност за едновременна работа на допълнителни инструменти за анализ, което е невъзможно при останалите модели.

ФОКУС НА ПЪЛНОТО ИЗОБРАЖЕНИЕ И ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

Без отделни фокус-зони. Не се налага лекарят да избира къде да насочи сигнала. Едновременно всяка една точка от цялата наблюдавана зона се изобразява на фокус. В сравнение с останалите технологии, където фокусът е съсредоточен в една малка зона, то Resona 7 предоставя прецизно фокусиране на всеки детайл от пълното наблюдавано изображение, което прави прегледа е по-обстоен и подробен.

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Вижте във видеото по-подробно описание относно иновационната за медицината революционна ултразвукова технология  ZST+, заложена в новия модел ехограф на Mindray Resona 7

Resona 7

Иновационни ултразвукови вълни изстрелват качеството на ехографията до нови висоти

 

 

 

 

 

 

 

Инфинита е официален представител на Sony Medical за България

Инфинита стана официален представител

на Sony Medical за България

Sony Medical

Logo Sony Medical - медицински принтери и теромхартии, възпроизвеждане на изображения в медицината

Инфинита е запозната и работи от дълго време с медицинските изделия на компанията Sony Medical. Въз основа на предпочитанията и отзивите на клиентите и формиран собствен опит, оценяваме високо качеството и надеждността на предлаганите продукти с тази марка.

Следвайки начертаната посока – да предлагаме качествени продукти на достъпни цени, Инфинита установява партньорски отношения с компанията Sony Medical, като взима статут на официален представител.

Създадените нови взаимоотношения на Инфинита със Sony Medical позволява да правим директни заявки към производителя и значително съкращава процеса на доставка на продукта до крайния клиент,  давайки ни възможността да формираме най-добрите цени на вътрешния пазар.

Logo Sony Medical - медицински принтери и теромхартии, възпроизвеждане на изображения в медицината

  MEDICAL

Sony доставя иновационни технологии за възпроизвеждане на изображения, необходими в работния процес в медицината. Медицинските изделия на Sony намират приложение в хирургията, радиологията, микрохирургията и ехографията.

Sony предлага широка гама медицинска апаратура – камери и устройства за заснемане, монитори, дисплеи и принтери за печат на получените изображения; записващи устройства за съхранение на получените снимки; консумативи – медии за отпечатване на изображенията за документация.

Като официален представител на Sony Medical, Инфинита може да посредничи при избора и закупуването и на останалите медицински изделия, предлагани от технологичния гигант: медицински видео-принтери и термо-хартия за тях, медицински записващи устройства, медицински монитори с висока резолюция с опции  за клинична употреба, камери за заснемане на висококачествени цветни изображения в ендоскопията, артроскопията и отворената хирургия, апарати и консумативи за рентгенологията.

Инфинита предлага видео-принтери Sony и термо-хартии Sony на най-изгодни цени. При нас винаги се подържат количества на склад и доставката е един работен ден след заявка.

СЪВЕТ ЗА ИЗБОР НА ХАРТИЯ ЗА МЕДИЦИНСКИ ПРИНТЕР

При избор на хартия за ехографски принтер, Инфинита препоръчва да се спрете на марка, която е производител и на медицински видео-принтери. Те най-добре съобразяват техническите спецификации на устройството на принтера, за да се получи възможно най-доброто отпечатано изображение. В сравнение с останалите алтернативи, цената е равнопоставена, а предимствата са много. Технически термо-хартията Sony е разработена така, че да предпазва термо-главата на принтера, като удължава живота му. А това е основната работеща и най-скъпа част на ехографския принтер. Вижте видео, което ще ви убеди в предимствата на оригиналната хартия.

 

 

Специална цена за фетален монитор BISTOS 350L с безплатна втора сонда за близнаци

 

Специална оферта 

ФЕТАЛЕН МОНИТОР BISTOS BT350L

САМО ЗА 1980 лв.

Безплатна втора сонда за близнаци

Апарати на склад с доставка един работен ден
BISTOS BT 350L - Специална оферта ФЕТАЛЕН МОНИТОРИ. Апарати на склад с доставка един работен ден и втора БЕЗПЛАТНА СОНДА

BISTOS BT 350L – Създаден за удобство на специалиста

Доплеровото наблюдение на плода вече е възможно в почти всеки АГ кабинет или клиника в България, а прослушването на пулса на бебето е важна част от диагностиката преди и по време на раждането.

Специална оферта за фетален монитор с допълнителна сонда за наблюдение на близнаци.

Наблюдението на двуплодната бременност вече е по-лесно!

 • LCD цветен дисплей със 7 полета за едновременно наблюдение на всички важни параметри
 • памет за 150 пациента 
 • звукова индикация на сърдечната честота на плода и запис на компютър
 • завъртащ се на 180о екран 
 • вградено бързо ръководство 
 • водоустойчиви сонди
 • патентована система за добиване на фетален сърдечен ритъм от разстояние (FHR sound)
 • сонди с 9 кристала за FHR I , TOCO  и безплатно в цената допълнителна сонда за наблюдение на близнаци FHR II

Цена: 1980 лв. с включена доставка

Заяви незабавна доставка | 0700 20 640

Как третирате кожни лезии и образувания? - Предимства на кро-хирургията

 

Как лекувате кожни образувания и лезии?

Предимствата на крио-хирургията по отношение на

третирането на пациента, ефикасността и

ниската стойност на процедурата надделяват

в сревнение с останалите конвенционални методи

на лечение

Какво е крио-хирургия?

Крио-хирургията е лечебна процедура, която е неинвазивен метод за лечение на кожни образувания и лезии. Работи на принципа на премахването им посредством замразяване на патологично изменените тъкани. Процедурата се осъществява с течен азот или аргон въвеждани с прецизен инструмент, който се поставя на третираното място. Замразяването осигурява лесно, безболезнено и безопасно отстраняване на третираните участъци.

Практически третирането на кожни образувания и лезии по метода на замразяването – крио-терапия е безкръвно и безболезнено за пациента.

При Лечение с крио-хирургия не се налага подлагане на пациента под анестезия, стерилна подготовка, шевове, яка и антибиотици, което я прави безопасна за възрастни и рискови пациенти.

По време на терапията тъканите, кръвоносните съдове и нервите замръзват, което води до естествено обезболяване на третираното място, нисък риск от усложнения, възпаление и болка.

И не на последно място, минималната Пред- и пост-  оперативната подготовка, бързината и ефективността на криохирургичното третиране спестява време на лекаря за други дейности.

 

Най-компактната и удобна за използване система

за крио-хирургия в Европа вече е представена

на българския пазар 

Cryo IQ®  е система за крио-хирургия с приложение във ветеринарната медицина. Произведена в Швеция, гарантира нейното качество, прецизността на терапията и ефективността на лечението.

Технологията се отличава с изключително лесно приложение, икономичност и опростен дизайн за улесняване на работата.

Портативното Cryo IQ® устройство използва патрони с двуазотен окис като замразяващ агент. 

Системата работи с лесни за сменяне ампули без загуба на газ. Нова филтърна технология осигурява по-дълъг живот на устройството.

 Cryo IQ - иновативна криохирургична система за ветеринарната медицина  Animals CryoIQ крио-хирургична система

Вижте повече за продукта

 

 

 

Коледни картички нарисувани от деца с благотворителна цел

 

Коледни пожелания и празнично работно време

Christmas Border 4a

Коледни празници

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

В навечерието на най-светлите празници, започваме да си правим равносметка за изминалата година. За постигнатите цели и колко труд, усилия и идеи стоят зад тях. Но на първо място поставяме ВАС – нашите клиенти. Всичко, което сме направили дължим на доверието, което ни оказахте. Благодарим!

Преодолявайки всички препятствия по пътя и теглейки чертата накрая, не можем да не се усмихнем –доволни сме за всяка една усмивка грейнала на детското лице или на болен след компетентната намеса на медицинското лице. Ние заставаме в подкрепа зад всеки лекар, който с усърдие работи за добруването на своите пациенти. Устремени сме да предлагаме усъвършенствани медицински технологии, които стават все по-достъпни, за да може да навлязат в приложение и за най-нуждаещите се.

Следващата година продължаваме да работим, напълно отдадени на каузата за постигане на едно по-достъпно и модерно здравеопазване.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Празнично Работно Време

23. XII . 2016 г. – последен работен ден за 2016 г.

24 .XII.2016 – 2.I.2017 – почивни дни

3.I.2017 – първи работен ден за 2017 г.

2016 Christmas e-card Infinita - medical equipment

 

На живо фетална морфология, 3Д и 4Д – практически курс по ултразвукова диагностика в АГ

На живо фетална морфология, 3Д и 4Д

Ппрактически курс по ултразвукова диагностика в АГ

В офиса на Инфинита на  3 декември се проведе практически курс по ултразвукова диагностика в АГ  на тема: „Ултразвуков скрининг в 1-ви триместър, фетална морфология, доплер, 3/4D“.

През Първата част на курсистите беше направено обучение за работа с ехографска апаратура – настройки и режими за подобряване на образа. Бяха  представени В, Color Doppler, Power и Directional Power Doppler, PW режими за работа на ехографа. Внимание беше отделено и на специализираните АГ ултразвукови технологии – инсталирани софтуери в ехографа, необходими и улесняващи работата на АГ-специалисти при провеждането на ултразвуково сканиране – настройки, артефакти и съвети за оптимизиране и подобряване на образа от ехографа.
Лектори на тази лекционна част бяха експертите в тази област от Инфинита д-р Александър Гроздев и инж. Пламен Димитров, които имат съответно над 10 и 13 години опит в областта на ултразвуковите технологии с различни водещи производители.

5 ехографа от различен клас бяха предоставени за ултразвуково сканиране на аг-лекарите

Следобедната сесия беше посветена на демонстрация на живо с работа върху пациенти и даване на конкретни практически съвети от поканения за целта гост-лектор д-р Петър Игнатов – акушер-гинеколог с 13-годишен трудов стаж, специалист по Фетална медицина, с над 30 публикации и научни изяви у нас и в чужбина, автор на 1 монография и 1 патент. Курсистите получиха ценни  съвети при провеждането на скрининг на бременността и изследване фетална морфология на плода, работа с Доплер и 3/4D.

д-р Петър Игнатов - АГ специалист по Фетална медицина, прави демонстрация на живо на курса: Ултразвукова диагностика за АГ

На разположение бяха предоставени 5 ехографа от различен клас. Всеки курсист получи възможността лично да се пробва да настрои и да работи с ехограф с пациенти. Така представеното в лекционната и демонстрационна част преди това, практически беше се приложено на живо.

Благодарим на всички участници и желаем успех в професионалното им развитие!

Подтикната от устрема си за изграждане на достъпно здравеопазване, Инфинита продължава да работи върху утвърждаването си като ценен партньор на лекарите. Инфинита въвежда най-новите и успешни технологии и апаратура в медицината и обучава и консултира лекарите за работа с тях.  Така допринася за модернизиране и постигане на качествено здравно обслужване.

ултразвуково изследване първи триместър, курс в Инфинита с гост-лектро д-р Петър Игнатов

 20161203 150016a

практическо обучение за ултразвуково изследане на ранна бременност, скрининг на беременността

практически курс ултразвуково изследване на браменнст първи триместър. фетална морфология

 

Mindray отбелязва 25 години от своето създаване с промоционални цени на ехографи

M9 Doctor-Patient ehograf

Тази година Mindray отбелязва 25 години от своето създаване.

По случай 25-тата си годишнина Mindray дават преференциалин условия при покупка на ултразвуков апарат, при направена заявка до 10-12-2016 г.

Mindary e утвърден разработчик и производител на медицинска апаратура в областта на пациентите монитори и животоподържащи системи, ин-витро и образна диагностика.

На 25-тата си годишнина Mindray вече е утвърдена на световния пазар на ехографски системи, държаща 5-то място по пазарен дял, 8-ма година държи първенството на черно-белите ехографски апарати и 5 години е на трето място в категорията за преносимите Доплер системи.

За нея работят над 1900 специалисти в 10 развойни центъра в ситуирани в различни точки по света.

През този четвърт век на съществуване компанията се стремглаво се развива и има изключителни  постижения  в собствени технологични разработки. Постиженията на Mindray в направлението ултразвукови технологии с приложение в медицината са забележими. Компанията успешно развива световно признати високотехнологични решения за ултразвукови изследвания. Mindray има над 2200 патента, които имплементирани в апаратите в резултат изкарват полезни инструменти за умело диагностициране, като стабилизиране и детайлизиране на образа, добавяйки му и разширена фокус-зона, добавят полезни автоматични настройки и измервания, приложения подържат високоспециализирани изследвания, подпомагайки специалиста като еластография, доплер, контраст, пенатрация и др.

Усъвършенствани трансдюсерни технологии подпомагат диагностицирането при трудни за това пациенти и дават по-добра пенатрация и резолюция на образа.

За пренаталната диагностика от изключителна важност са разработените висококачествени 3D и 4D, функциите за анализ на анатомичните структури  с паралелни срезове, наблюдение в  реално време на структурата на  сърцето на фетуса, автоматичното засичане и измерване на нухалната транслуценция, възможността за генериране на удивително реалистични изображения и още много други.

Ехографските апарати на Mindray отличават със своята висока производителното и продуктивност, и изключително разумната си цена за високото качество и надежност, което предлагат.

Възползвайте се от преференциалните условия за поръчка на ехограф, който ще отговори и на най-високите изисквания за постигане на качествена, уверена и надеждна ултразвукова диагностика от медицинските специалисти.

Поискайте своите преференциални цени за ехограф в конфигурация според вашите специфични нужди до 10-12-2016 г.

БЕЗПЛАТЕН НАЦИОНАЛЕН НОМЕР

Информация, запитвания и заявки

0700 20 640

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Практически курс по ултразвукова диагностика в АГ

ЕДНОДНЕВЕН ОБУЧИТЕЛЕН ПРАКТИЧЕСКИ КУРС

Ултразвуков скрининг в 1-ви триместър,

фетална морфология, доплер, 3/4D

Работа и настройки на ехографа. Практически курс по ултразвукова диагностика в АГ. 
Практически съвети и демонстрация на живо.

Програма

Местата са запълнени - не се приемат повече заявки за участие

ЕДНОДНЕВЕН ОБУЧИТЕЛЕН ПРАКТИЧЕСКИ КУРС

Ултразвуков скрининг в 1-ви триместър, фетална морфология, доплер, 3/4D.

Настройване на ехографа. Практически съвети и демонстрации на живо.

Повишаване на ефективността и диагностичната увереност при работа с ехограф.

Дата: 03 декември 2016 г. (събота)
Място на провеждане - при заявено участие на до 25 човека:
Офис и шоурум Инфинита: София, Младост 4, бл. 426-А, ет. 1  

Място на провеждане - при заявено участие на до 40 човека:
Зала в София, подлежи на допълнително уточняване до 23.11.2016 г.

Контакт за информация и записване:
0700 20 640

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОГРАМА

8:30 - 9:00 Регистрация

9:00 - 12:30 Сутрешна сесия: Работа с ехографа – настройки и режими за подобряване на образа. 
Режими (В, Color Doppler, Power и Directional Power Doppler, PW, и др.). Специализирани АГ софтуери.
Настройки, артефакти и съвети за оптимизиране и подобряване на образа от ехограф.
Лектори: д-р Александър Гроздев и инж. Пламен Димитров, Инфинита ООД. Съответно с над 10 и 13 години опит в областта на ултразвуковите технологии с различни водещи производители.

13:00  -14:00Обедна почивка

14:00 - 17:30 Следобедна сесия: Практическа демонстрация на живо с работа върху пациенти. Съвети при Скрининг и фетална морфология, доплер и 3/4D.
Лектор: д-р Петър Игнатов. Акушер-гинеколог, специалист по Фетална медицина с 13 годишен трудов стаж, с придобита научно-образователна степен "доктор по медицина - д.м. (Ph.D.)". Има повече от 30 публикации и научни изяви у нас и в чужбина. Автор е на 1 монография и 1 патент. Участва в редакторските колективи на 2 международни специализирани научни списания. Основни сфери на интерес - биохимичен скрининг, фетална морфология, фетална ехокардиография, оценка на състоянието на плода, кардиотокография, Доплер ултразвук, имунология на бременността. Лицензиран изследовател на Fetal Medicine Foundation (FMF).

Участниците по време на курса получават
 • Помощни материали.
 • Кетъринг - 2 кафе-паузи, обяд.
 • Оборудване с три различни ехографа за работа и демонстрации.
 • Осигурени пациенти.
 • Възможност за свободно задаване на въпроси.
 • Възможност за лично тестване върху ехографски апарат и пациент и получаване на практични съвети от лектора.
 • Сертификат за участие в курса.
РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрацията за участие е задължителна. В противен случай не гарантираме запазване на място в курса.
Моля, направете регистрация като попълните регистрационния формуляр от тук:
https://goo.gl/forms/jK16Vd6jLyVgZxNo2


ТАКСА УЧАСТИЕ
 • 100 лв. с ДДС при предварително плащане по банков път
 • 120 лв. с ДДС при плащане в брой в деня на провеждане
Вашата регистрация е валидна след направено плащане по банков път до 3 дни след подаване на попълнена заявка. При предпочитание "Заплащане в деня на провеждане", моля, отбележете Вашето информирано съгласие на указаното във формуляра място.

Местата са ограничени с оглед капацитета на залите. Регистрациите за посочената дата ще бъдат прекратени при тяхното изчерпване.


ИНФОРМАЦИЯ И РЕГИСТРАЦИЯ
БЕЗПЛАТЕН НАЦИОНАЛЕН НОМЕР
0700 20 640
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.infinita-bg.com

 

НОВО Каталог: Комплексно оборудване за акушерство и гинекология

Ново от Инфинита:

Каталог

Комплексно оборудване за акушерство и гинекология

ПЪРВИ КАТАЛОГ МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА АГКаталог: комплексто оборудване за АГ практиката

Инфинита представи своя първи специализиран каталог, насочен към АГ практиките и специалистите.

Стартирайки с предлагането на ехографска апаратура при създаването си, Инфинита се стреми да е в полза на лекарите, като разширява портфолиото на предлаганите медицински изделия.

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОБОРУДВАНЕ НА АГ ПРАКТИКАТА

Всеки АГ специалист и практика при нас може да намери всичко необходимо за своя кабинет – оборудване, апаратура и обзавеждане, както и инструменти и консумативи, необходими в ежедневната дейност на лекаря акушер-гинеколог.

МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА АГ ПРАКТИКАТА

В съдържанието на каталога са включени част от продуктите, които можем да намерим и доставим за вас. Имаме няколко предложения за всеки артикул. Правейки запитване за набавяне на продукт, ние можем да предложим различни опции, според предпочитанията и конкретното приложение.

КАЧЕСТВО НА ДОБРА ЦЕНА

Удовлетворението на пациента и успешния изход от лечението е водещо за лекаря.

Инфинита изключително държи на качеството на предлаганите стоки. Всяко представено изделие в каталога е от проучен и доказан производител и ние гарантираме успешното му приложение.

Попитайте за цената, като имате предвид и качеството, защото то е важно, за да практикувате с повече фокус върху пациента при диагностиката и лечението.

От нашата практика и опит сме се убедили, че постигането много и доволни клиенти, трябва да предложим Оптималени БАЛАНС между Цена и Качество. Ние не предлагаме евтини продукти, заради тяхната ненадеждност.

При нас ще намерите качествени продукти на цена, която ще удовлетвори и най-взискателните лекари.

Обърнете се към нас:

Безплатен национален номер: 0700 20 640

 

 

 

 

 

Демонстрация на живо с Ехограф DC-8 на Х Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

dsc01565a

Демонстрация на живо беше направена с ехограф DC-8 на юбилейния Х Софийски симпозиум по репродуктивна медицина, който се проведе на 28 и 29 октомври в София. На форума присъстваха близо 400 лектори, делегати и спонсори.

На симпозиума Инфинита представи своя първи каталог с медицински изделия, даващи цялостни решения за оборудване на АГ практиката – консумативи, апаратура, обзавеждане, оборудване, инструменти.

Разгледайте каталога: Комплексно оборудване за акушерство и гинекологияКаталог: Цялостно оборудване за АГ практиката.

Демонстрацията на живо и възможността за изпробване на ултразвукова диагностика с реален пациент предизвика интерес сред делегатите, които получиха много полезна информация, за последните най-нови разработки и приложенията им в АГ.

Програмата на симпозиума включи 34 научни и фирмени презентации, над 4 часа операции на живо, предавани чрез телемедицина, Hands on workshop по ултразвук, където се представи и Инфинита и изложбени площи с 20 щанда на специализираните фирми изложители.

Събитието беше разделено в сесии, посветени на асистираните репродуктивни технологии, трансвагиналната ендоскопска хирургия, феталната медицина, бременността и раждането и хистероскопската хирургия. За първи път Софийският симпозиум по репродуктивна медицина включи и специална сесия за акушерки, която предизвика огромен интерес от страна на участниците.

Десетият Софийски симпозиум по репродуктивна медицина и Балканската конференция по вагинална ендоскопия се организираха от Институт по репродуктивно здраве, Медицински комплекс „Д-р Щерев“, Клиника „Малинов“ и IСАГБАЛ „Св. София“.

dsc01400a

dsc01519a

Invitation 10SofiaSimposium-BalnkanConference 28-29Oct2016 BG-1

Покана за лекция: БАУМ, 17 IX - Как да видим невиждани досега неща с ултразвукова технология

Инфинита - ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

XIX КОНГРЕС

ПО УЛТРАЗВУК В МЕДИЦИНАТА

организиран от БАУМ

Инфинита - Генерален спонсор на 19 Национален конгрес по ултразук

Заповядайте да ни посетите на тазгодишното 19 издание на Конгреса по ултразвук в медицината, където Инфинита участва като генерален спонсор.


Представители на Инфинита ще ви посрещнат на търговския ни щанд, където ще бъде изложени нови модели от 2016 г. и промоционална ехографска апаратура, производство на 5-тия световен бранд - Mindray.

При регистрацията Ви, ще получите Новия каталог ултразвукови системи за 2016-2017, който представя 6 нови и надградени модела ехографи Mindray – стационарни, мобилни, лаптопи и ехографи от "черно-белия" клас. Също ще може да разгледате и специалната ни промоция за участници в конгреса за хартии за термопринтери Sony и Mitsubisi и за качествени гелове.

Посетете лекцията на Инфинита в рамките на XIX Конгрес по ултразвук в медицината, която ще бъде представена от инж. Пламен Димитров (управител на фирмата с над 16 години опит в приложението на ултразвуковите технологии в медицината). В нея ще ви опишем това, което се очакваше от над 1 десетилетие - следващия революционен пробив в ултразвуковата техника. Темата е:

Как да видим невиждани досега неща с ултразвукова технология

Лекция: 17 септември 2016, събота, 14:30 ч., Зала А

В линията на развитието си Mindray залага, както на разработването на иновационни, патентовани решения, така и на миграция и интегрирнето на специализираните ултразвукови технологии от модели във високия към модели от по-ниския клас апарати. В лекцията ще бъдат представени накратко и някои от тези нови модели. С намаляване на бюджета по придобиването им, високите ултразвукови технологии стават по-широко достъпни и повече специалисти могат да се възползват от развитието на разработките на Mindray в полза на изграждане на още по-качествено здравеопазване.

На лекцията ще бъдат представени нови високи ехографски технологии, които революционизират разбирането за провеждане на лесно сканиране и поставяне на точна диагноза.

Как да видим невиждани досега неща с ултразвукова технология

Лекция: 17 септември 2016, събота, 14:30 ч., Зала А

XIX КОНГРЕС ПО УЛТРАЗВУК В МЕДИЦИНАТА
организиран от БАУМ
к.к. Златни пясъци,
х. Мелиа Гранд Ермитаж
15-18 Септември 2016 г. 
Mindray е утвърдена световна корпорация, която се налага със своите достъпни и качествени решения за изграждане на специализирано медицинско обслужване. Mindray извежда ехографските си технологии до 5-то място за 2015 г., с инсталации в над 190 страни. Черно-белите ехографски системи Mindray държат световното лидерство от 8 години. Имплементирането на революционната технология Zone Sonography, изстрелва ултразвуковите системи на Mindray до премиум ниво.
Каталог Ултразвукови системи 2016-2017
Каталогът на ултразвукови системи 2016-2017 представя 6 нови и надградени модели ехографи Mindray – стационарни, мобилни, лаптопи и ехографи от черно-белия клас.
Каталогът продължава тенденцията в предлагането на високи ултразвукови технологии, ставащи все по-достъпни за използване, както във високоизискващи университетски центрове, така и за рутинни клинични приложения.
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР
XIX КОНГРЕС ПО УЛТРАЗВУК В МЕДИЦИНАТА
организиран от БАУМ

     

Инфинита
Комплексни решения за Медицинската практика
Eксклузивен представител на ехографи Mindray

Медицински E-магазин. За АГ практиката - ехографи, оборудване, колпоскопи

Нов каталог 2016-17: Нови модели и революционни ултразвукови технологии

Catalog Ultrasound 2016-17

Новият каталог 2016-2017:

Нови модели. Революционни ултразвукови технологии

Излезе новото издание на продуктовия каталог ултразвукови системи. Каталогът обхваща всички модели на технологичния гигант  Midray – водещ световен разработчик и производител на медицински технологии. Последните няколко години компанията бележи значителен ръст в а търговския си обхват, изразено в 5-то място за 2015 г. по инсталации на ехографски системи, разпределени в 190 държави по света.

Новият модел премиум ехограф Resona 7, за първи път представен в България, е базиран на революционната ултразвукова технология ZST+ на Zonare.

Новият DC-70 Exp предлага усъвършенствани технологии, увеличена продуктивност. Апаратът е разполага с втори – сензорен екран управляван с жестове – създаден за подобряване на работния процес и фокусиране върху пациента.

ехограф M6 - нов модел 2016 - 38 стр. в каталогаНовият модел лаптоп ехограф M6 надгражда М5 и разполага 1000 GB твърд диск, както и възможност за сканиране на батерия 90 минути. Апаратът е с вградени нови технологии: еластография, CEUS контрастно изобразяване, 4Д, Free XCros CM – анатомичен М-режим по три произволни криви, TDI, TDI QA, Stress Echo, 1000 GB твърд диск, 90 мин сканиране на батерия и др.

Каталогът ехографи 2016-2017 категоризира представените модели според тяхното предназначение и клас. Могат да се намерят решения за всяка клинична практика – от високоспециализираните прегледи, включващи прецизни автоматични инструменти за улесняване на прегледа, до ехографи, които са изключително практични и надеждни за извършване на рутинни ежедневни сканирания. Черно-белите ехографи на Mindray са най-предпочитаните в световен мащаб – на първо място по продажби.

Стационарните модели, подходящи за използване в големи болнични заведения и практики са проектирани за ползване в широк кръг клинични направления и позволяват лесно придвижване. Лаптоп ехографите използват изключително модерни технологии, събрани в малък размер и тегло, улесняващи провеждането на прегледа, както до леглото на пациента, така и извън болничното заведение.

Заложена е тенденция в преминаване на високотехнологични приложения от ехографите от високия клас, към тези от по-нисък. Така изследвания, които не са били достъпни за по-малките практики вече могат да бъдат осъществявани, вмествайки се в разумен бюджет.

Ехографите Mindray са световно признати и доказани със своите качество и надеждност. Това са апарати, които в рамките на добра цена предлагат конкурентни на най-добрите марки изключителна продуктивност и висока ефективност.

Ние, специалистите от Инфинита сме насреща за консултации и съвети при избора на ехографски апарат. Обърнете се към нас и ние ще ви насочим да намерите най-доброто решение според вашите предпочитания и изисквания. 

02 444 64 20

Разгледай каталога

Каталог Ултразвукови системи 2016-2017 - корица

 

 

Инфинита е новия официален представител на видео-принтери и термо-хартии Sony

Инфинита е новия официален представител

на видео-принтери и термо-хартии Sony,

използвани в ехографската медицинска индустрия

Sony - Видео-принтери и термо хартии за отпечатване на ехографски изображения

С удоволствие можем да се похвалим, че Инфинита сключи договор за партньорство със Sony и стана официален доставчик на техни продукти, свързани с ехографската индустрия – видео-принтери и термо-хартиите.

Видео-принтерите Sony се предлагат в различни модификации, в зависимост от използваната технология – дигитални, аналогови и хибридни модели, съчетаващи и двете предходни.

Предназначена за качествено и детайлно отпечатване на получените по време на прегледа ехографски изображения, термо-хартия Sony се предлага в разновидности за черно-бели и цветни принтери. Като характеристики те са с висока плътност, стандартни и гланцирани. 

Оригинални видео-принтери и термо-хартии

Предназначени за получаването и съхраняване на изображения от прегледи при ултразвуково сканиране, принтерите и хартиите на Sony са един необходим атрибут към всеки ехографски апарат. Sony, заедно с Mitsubishi са компаниите, основни производители на ехографски принтери и съответно предлагат и хартии за тях.

Оригиналната хартия за видео-принтерите води до по-дълга употреба

Видео-принтерите са важна и необходима инвестиция към всяка ултразвукова система. По отношение на използването и поддръжката им, трябва да се знае, че от изключителна важност е правилната им експлоатация, предвид за по-дългото им използване. В това число влиза и използването на качествен консуматив – хартията.

Използването на качествена и оригинална хартия е изключително важно за удължаване живота на видео-принтерите. Хартиите Хартиите Sony и Mitsubishi са със структура, предпазваща термо-главата от наслагвания на частици, които впоследствие водят до нейното крайно разваляне и невъзможност за поправка. Единственият вариант е смяната на термо-главата с нова. Добре е да се знае че, че термо-главата е 80% от стойността на целия принтер, затова Инфинита препоръчва, ако искате да използвате по-дълго вашия видео-принтер, то използвайте винаги оригинални хартии за него.

Конкурентни цени за оригинални и качествени хартии за ехографски принтери

Инфинита, като официален дистрибутор на Sony в това направление, предлага изключително изгодни условия за закупуване и доставка на принтери и консуматив за тях на най-добрите цени на пазара.

Поръчайте по телефона: 02 444 64 20

От нашия е-магазин: www.store.infinita.bgStore Baner 1

Ехографски видео-принтери

Оригинални термо-хартии Sony и Mitsubishi

 

Революционни технологии и много нови модели в предстоящия каталог Ехографи Mindray

каталог ултразвукови системи Mindray 2015-2016

Революционни технологии и много нови модели

в предстоящия каталог Ехографи Mindray

Logo-Mindray-25years transperant

От септември Инфинита ще стартира с нов продуктов каталог на ултразвукови системи Mindray. В него ще бъдат представени 6 нови модела ехографи от 2016 г. Компанията разработчик обяви и реализирането на нови версии за много от системите.

В новия каталог ще бъде включен и новия модел ехограф Resona 7, който прави пробив в ултразвуковата индустрия с нова революционна технология. Моделът Resona 7 беше официално представен за пръв път в България на организирания от Инфинита симпозиум Фетална ултразвукова диагностика, който се проведе на 2 юни 2016 г.

Тази година Mindray отбелязва 25 години от създаването си. Това дълъг период на упорит труд, през който със своите иновативни разработки Mindray успешно се развива като водещ световен бранд в медицинската индустрия. В момента Mindray е 5-тата световна търговска марка ехографи, като бележи тенденция на значителен подем и налагане на своята позиция.

Ехографи Mindray се доставят и се ползват в над 190 държави. Моделите се изключително се отличават със своето потребителско ориентирано приложение, както за обща клинична употреба, така и във високо специализираните медицински направления. Mindray е лидер в ниския и среден клас апарати, конкурент в премиум сегмента и от години държи първенството сред черно-белите модели.

Новият каталог ултразвукови системи Minday ще излезе за провеждането на БАУМ 15-18 септември. А дотогава, разгледайте текущия каталог.

 Ultrasound-Catalogue-2015-2016 Cover

Изгодни оферти за оборудване на медицинската практика с ехографска апаратура

Summer Promotions Ultrasoutns Site News

ЛЯТОТО Е ВРЕМЕ ЗА ИЗГОДНИ ПОКУПКИ ЗА ОБОРУДВАНЕ

НА МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА С ЕХОГРАФСКА АПАРАТУРА

В разгара на лятото всички лекари искат  да почиват и си мислят за това как да  стигнат до морето, за да се възползват от слънцето и възможностите за почивка по това време.

Докато отпускарския сезон е в разгара си и вие сте на почивка, Инфинита активно работи и сме подготвили много изгодни оферти и промоции, от които можете да се възползвате.  В този период спокойно можете да се подготвите за активния работен период от септември нататък, когато пациентите ще напълнят коридорите, чакащи своя ред. За да можете да посрещнете техните изисквания и да предложите качествени медицински услуги, сега е времето в което можете да помислите за обновяване на медицинското оборудване, с което работите. Така в активния работен сезон отделете напълно своето време и професионализъм за своите пациенти, като им предоставите по-добро обслужване и провеждане на надеждни прегледи.

Лятото е удобно време, в което можете да направите проучване и да се консултирате, за да намерите апаратурата, която напълно отговаряна нуждите ви като специалисти. Имате време да помислите добре и да направите своя избор.

Инфинита е насреща, като можем да ви подпомогнем със съвети, демонстрации и много изгодни оферти за поръчка на ултразвукова апаратура.

Вижте нашите летни промоции за ехографи. Можете да се възползвате до края на месец август или до изчерпване на количествата.

Изключително примамлива е офертата за обновения и най-популярен ехограф у нас с широко клинично приложение офертата за обновения и най-популярен ехограф у нас с широко клинично приложение DC-N3. Този модел наскоро беше представен в осъвременена версия, която изключително подобрява и качеството на прегледа и улеснява диагностицирането. Не пропускайте и удобните и практични преносими ехографи на изключително достъпни цени.

Ехограф DC-N3 – нова версия V.3 на модела в конфигурация за

Преносими ехографи с широко клинично приложение – с доплер и черно-бели - Летни цени и налични на склад

 

Mindray пусна нова, усъвършенствана версия на най-продавания ехограф DC-N3

Mindray пусна нова, усъвършенствана версия

на най-продавания ехограф DC-N3

Клиентът печели – осъвремененият апарат се предлага с допълнени опции при запазени финансови условия
Подобрени ехографски изображения . Оптимизиран работен процес . Безплатен обучаващ модул

dcN3-ob

От компанията Mindray анонсираха за пускането нова версия на най-популярния и продаван у нас апарат DC-N3. Клиентът вече има по-добра възможност да се сдобие с
един наистина практичен и съвременен ехографски апарат, при най-конкурентни ценови условия.

АпаратътDC-N3 е най-популярната у нас ехографска система от среден клас, която покрива изискванията за широко клинично приложение. Апаратът е много успешен модел използван в акушерство и гинекологията, урология, ендокринология, кардиология, гастроентерология и от съдовите специалисти.

С новата версия V.3 на ултразвуковия апарат DC-N3 са постигнати подобрения, които значително правят работата по-ефикасна, по-лесно провеждането на ехографски сканирания и поставянето на диагноза.

ПОДОБРЕНИ ЕХОГРАФСКИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Осъвременената версия на ултразвуковата система DC-N3 предоставя на потребители си усъвършенствани и по-детайли изображения.

Ultrasound DC-N3 New-Version-Release Image-comparison-4D-Fetus-Face

 

Ultrasound DC-N3 New-Version-Release Image-comparison-Fetus-Head   Ultrasound DC-N3 New-Version-Release Image-comparison-Liver   Ultrasound DC-N3 New-Version-Release Image-comparison-Thyroid   Ultrasound DC-N3 New-Version-Release Image comparison on Hepatic Portal Vein

 

ОПТИМИЗИРАН РАБОТЕН ПРОЦЕС ЗА ДОБИВАНЕ НА КАЧЕСТВЕНИ УЛТРАЗВУКОВИ ИЗОБРАЖЕНИЯ И ТОЧНИ ИЗМЕРВАНИЯ

На ниво работен процес имаме подобрения, които се изразяват в по-добра ефикасност, бързина и прецизност в работата на ехографа.

В резултат получаваме по-бързи кардиологични измервания с редуцирани стъпки в калкулациите и пълно покриване на индустриалния стандарт.

Добавени са нови елементи в някои от измерванията за АГ и кардиология. Настройките за печат на получените при прегледа изображения са направени по-удобни за потребителя.

Функцията, която позволява възможността самостоятелно да определите бутон, който да включва определена опция е допълнена сприложенията 4D и AFI. С нововъведенията превключването към AFI може да става и с педал, който е опционален за модела.

ДОБАВЕН ОБУЧАВАЩ МОДУЛ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ЕХОГРАФСКО СКАНИРАНЕ

Изключително удобство за всички специалисти, които провеждат прегледи с новия апарат е добавеното безплатно и много полезно приложение iScan Helper. Това е много добре разработен обучаващ модул, който в детайли и описани подробности дава насоки на потребителя как да бъде направено ехографското сканиране според прегледа или органа, който ще се гледа.  iScanHelper включва анатомични илюстрации, стандартни ултразвукови изображения, референтни снимки и съвети за умело сканиране.

 iScanHelper AG    iScanHelper

 

Д-Р ФИЛИП ДЖЕНТИ И АВТОРИТЕТНИ НАШИ СПЕЦИАЛИСТИ СПОДЕЛЯТ ОПИТА СИ НА СИМПОЗИУМ НА ТЕМА ФЕТАЛНА УТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА

Д-Р ФИЛИП ДЖЕНТИ И АВТОРИТЕТНИ

НАШИ СПЕЦИАЛИСТИ СПОДЕЛЯТ ОПИТА СИ НА

СИМПОЗИУМ НА ТЕМА

ФЕТАЛНА УТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА

Еднодневен симпозиум събира българския АГ елит на едно модерно и уникално място в София, където световния учен д-р Филип Дженти застава до изтъкнати български АГ специалисти доц. Виолета Димитрова, проф. Димитър Марков, д-р Петя Чавеева, д-р Виолета Стратиева, доц. Валентина Мазнейкова. Водят се лекции и дискусии по темата, провежда се демонстрация на живо. На събитието се провежда ефектно представяне на иновативна революционна ултразвукова технология, заложена в нов премиум модел ехограф на Mindray. Симпозиумът се провежда с подкрепата на българските медицински организации по АГ и ултразвук.

 Sympozium ph-jeanty 2016 site

ФЕТАЛНА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА С Д-Р ФИЛИП ДЖЕНТИ

Инфинита за втори път доведе в България Световно известният медицински специалист и учен, един от основоположниците на пренаталната диагностика д-р Филип Дженти. На организирания голям медицински форум на 2 юни 2016 г. той сподели с българската АГ общност своите знания и умения, придобити през 35-годишния му професионален опит. Освен новите методи на изследване на фетално сърце, по време на симпозиума д-р Дженти сподели различни случаи от дългогодишната му практика – нормално фетално сърце, аномалии при фетално сърце, морфология на плода, , подвеждащи находки (огледален образ, двоен образ, отражения и сенки, др.под.) . Той разгледа също най-често допусканите грешки по време на преглед, даде различни препоръки на българските АГ специалисти за справяне с различни артефакти и обърна внимание на справянето със сложните случаи.

„Ако направите грешка, когато правите сканиране, то тогава бебето може да се роди с аномалии... Затова е важно да правим правилна диагностика, винаги да се консултираме при необходимост с още колеги, при съмнение дори да повторим изследването. Апаратурата е изключително важна, защото тя може да заблуди специалистите като създава образи, които изобщо не съществуват! Показах нагледно на колегите от България какво значи огледален образ, двойни образи, отражения и сенки... Хубавата новина от днес е, че в България навлиза Rezona 7 – ултразукова технология, която ни дава възможност да видим находки в АГ, невиждани досега и много да подпомогне работата на лекарите и правилната диагностика!” – сподели д-р Дженти.

Пред аудиторията Д-р Филип Дженти онагледи представената теория с демонстрация на живо с 4 пациента на фетално сърце и морфология на плода.

DSC 9582

ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА

Симпозиумът беше уважен от гл. секретар на УС на БЛС д-р Стоян Борисов, който отправи и официален адрес на откриването и от зам. Председателя на УС НА БЛС  Д-р Галинка Павлова. Отдаваме своята благодарност към поканените български АГ специалисти, лектори и модератора на събитието, които откликнаха на поканата на Инфинита и допринесоха със своите знания и опит за създаването на въздействаща атмосфера и дух на сериозна научна програма: доц. Виолета Димитрова, проф. Димитър Марков, д-р Петя Чавеева, д-р Виолета Стратиева, доц. Валентина Мазнейкова.

P1080017

РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ ИЗСТРЕЛВА КАЧЕСТВОТО НА ЕХОГРАФИЯТА ДО НОВА ПРЕМИУМ ВИСОТА

Д-р Филип Дженти: В България навлиза Rezona 7 – ултразукова технология, която ни дава възможност да видим находки в АГ, невиждани досега!

Със съвременните средства за трансвагинална ехография аномалиите при плода могат да бъдат открити още в първи триместър, сподели проф. Марков

Посещението на Д-р Ф. Дженти в България е част от неговата европейска обиколка, подкрепена от петата в света търговска марка ехографи Mindray. Д-р Филип Дженти е активен участник в развитието на ехографските технологии. Неговото тясно сътрудничество с развойните центрове на водещи световни производители на ехографи дава огромен принос в разработването на нови ултразвукови технологии.

Пред събраните над 150 български акушер-гинеколози д-р Дженти представи за пръв път в България нова революционна ултразвукова технология, заложена в първия премиум модел ехограф на Mindray Resona 7.

Представянето и закриването на презентацията на новия ехограф стана с ефектно светлинно шоу. Така най-новата и уникална ултразвуковата технология беше представена на българските специалисти на място, което също е уникално със своя модерен архитектурен дизайн - .конгресния център на бизнес-сграда Capital Fort в София.

Resona7 Light-Show  Resona7 Presentation    Resona7 Light-Show2  

 АВТОРИТЕТНИ ИМЕНА В БЪЛГАРСКАТА АКУШЕР-ГИНЕКОЛОГИЯ ИЗНЕСОХА ЛЕКЦИИ

Научната програма беше обогатена от българския опит и авторитетни специалисти

Редом до световния учен застанаха и изтъкнати български АГ авторитети. Те с не по-малка вещина изнесоха лекции базирани на натрупания опит от реални случаи в практика си. Водещите лекари от нашата страна, като доц. Виолета Димитрова (СБАЛАГ „Майчин дом”), проф. Димитър Марков (МЦ „Марковс“),  д-р Петя Чавеева и д-р Виолета Стратиева (Медицински Комплекс „Д-р Щерев“) се включиха с актуални теми и споделиха изключително интересни факти и случаи относно аномалиитеи вродени дефекти на плода, както и за феталната хирургия като възможност за предотвратяването на някои от тях.

Модераторът на работната част доц. Валентина Мазнейкова (МБАЛ "Св. София"), заедно с доц. Виолета Димитрова (СБАЛАГ „Майчин дом”) в разговор след събитието споделиха:

„Много съм доволна от днешното събитие, за мен то бе изключително успешно – не само защото дойдоха колеги от цялата страна, но и защото лекторите споделиха пред аудиторията наистина огромно количество с много високо качество клиничен материал, от своята практика. Знаете, лекторите не бяха подбрани случайно – всички те работят много интензивно и въвеждат иновациите в нашата област. Разнообразно се покри и патология, и пропедевтика, бяха обсъдени интересни случаи.

Използвам случая да апелирам към бъдещите родители да се доверяват повече на специалистите,  защото всичко, което правим за пациентите, е компетентно и ние самите (виждате) не спираме да се обучаваме, отдадени на професията. Неслучайно говорим за плода и за майката като едно цяло – защото за нас те са едно цяло и искаме да се грижим еднакво добре и за двете страни. Обръщам внимание точно на това, защото бременните понякога не разбират някои стъпки от страна на лекарите и започват да четат в Интернет, което невинаги е добре за самите тях. Избирайки тази професия, ние осъзнаваме отговорността, която сме поели и я приемаме като призвание, грижим се всеотдайно за бъдещите майки и бебета с всички сили и допустими средства. Днешното събитие доказа за пореден път именно това – колко е важно да се споделя опит между специалистите, за да можем да бъдем по-полезни на пациентите.“

Ето какво сподели и проф. Марков в края на симпозиума:

Със съвременните средства за трансвагинална ехография аномалиите при плода могат да бъдат открити още в първи триместър. Това е изключително важно, защото ако плодът има сериозен вроден дефект, може да бъде премахнат без това да навреди на майката...

Разбира се, в повечето случаи децата се раждат нормални. Но е важно в хода на бременността майките да ходят регулярно на преглед, за да няма неприятни изненади. В голямата част от случаите са необходими само 2 по-детайлни и важни ехографски прегледа при специалист: първият е между 11-та и 13-та гестационна седмица,  а вторият – около 20-та. Ако всичко е нормално, е достатъчно да Ви гледа личният ви акушер-гинеколог. Ако има съмнения, обаче, трябва да се обърнете за второ мнение към специалист и да Ви бъдат направени допълнителни изследвания.“

Д-р Стратиева и д-р Чавеева наблегнаха и на етичната страна, при наличие на фетална малформация:

Освен лекари, ние трябва да бъдем също и психолози, да имаме правилен подход. Важно е да си добър специалист, но трябва да бъдеш преди всичко човек... особено при сложните случаи. Първо лекарят трябва да е абсолютно сигурен в диагнозата, за да я съобщи на пациента – ако е необходимо правим  допълнителни изследвания, консултираме се с други по-тесни специалисти... и чак когато сме наясно за диагнозата, тогава я съобщаваме на пациента като обясняваме подробно видяното и какви са възможните решения. Разбира се, ние консултираме пациента за начините, за да може да направи информиран избор как да постъпи. Но пациентът прави избора и ние следва да го подкрепим.“

И накрая д-р Чавеева заключи:

„Феталната хирургия е тясна специалност от АГ, която подпомага определен тип диагнози при сложни случаи. Невинаги е необходимо да се прилага фетална хирургия – това се случва, когато имаме патология и малформации на плода. Но за нас е важно да имаме тази опция, когато се налага и че сме направили всичко възможно в името на майката и бебето. Това е една наистина изключителна възможност да спасим бебето или майката. Фактът, че в света тази специалност се развива от 1997-ма, е достатъчен за нас да я прилагаме и в България.„

 ПАРТНЬОРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НА СИМПОЗИУМА 

Признание за висотата на организирания симпозиум получи от националните медицински организации в областта на ехографията и акушерството и гинекологията.

Симпозиумът на Инфинита е кредитиран от Българския лекарски съюз за последващо медицинско обучение. Той се провежда със съдействието на всички национално-представени медицински организации в областта на ехографията и АГ –Българска асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Българска асоциация по ултразвук в медицината, Национален съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, Асоциация по майчино-фетална медицина.

Logos SupportedBy-2

6-ма лекари получават преференциални билети за симпозиума на д-р Дженти ФЕТАЛНАТА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА на 2 юни 2016

20160323 165849

Инфинита взе участие на XIX-та Национална гинекологична конференция, Боровец, 17-20.03.2016 г., където повече от 500 колеги посетиха нашия щанд. Повода, организираната анкета с допитване до специалистите за избор на теми, които да залегнат в програмата на д-р Филип Дженти, който ще посети България на 2 юни 2016 г.

Ние благодарим на всички колеги, които се включиха с отговори в анкетата. Получените насоки са изключително полезни за нас, стремейки се да предоставяме услуги по-близки до вашата необходимост.

За нас е чест да представим за втори път д-р Филип Дженти в България, който ще сподели своите знания, натрупани през дългогодишния си научен труд и опит с българските АГ специалисти. На еднодневния симпозиум, който ще се състои на 2 юни, посветен на ФЕТАЛНАТА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА ще бъдат представени темите, получили най-голям интерес от вас – специалистите.

Участвайки в подбора на подходящата лекционна програма на д-р Филип Дженти, получавате привилегията първи да научите и да се запишете в предстоящия Симпозиум.

Известно е, че Инфинита винаги се отплаща на активните си клиенти. Този път ще предоставим билети със специални преференции на шестима колеги за възможността да присъстват на научния Симпозиум с д-р Филип Дженти.

 

НАГРАДИТЕ ОТ ТОМБОЛАТА

В томболата участваха всички попълнени коректно анкети.

На 23 март 2016 г. в 17,30 ч. в офиса на Инфинита бяха изтеглени шестте печеливши имена:

1 безплатен билет за научен симпозиум ФEТАЛНА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА с д-р Филип Дженти, 2 юни 2016 г., София

      • Д-р Нели Честименова-Ангелова, МБАЛ Св. София, София

2 билета с 50% отстъпка за научен симпозиум ФEТАЛНА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА с д-р Филип Дженти, 2 юни 2016 г., София

      • Д-р Павлина Павлова, УМБАЛ Плевен, Плевен
      • Д-р Милкана Щерева, 1-ва АГ Болница, София

3 билета за 25% отстъпка за научен симпозиум ФEТАЛНА УЛТРАЗВУКОВА ДИАГНОСТИКА с д-р Филип Дженти, 2 юни 2016 г., София

      • Д-р Боряна Омайникова, МБАЛ Сердика, София
      • Д-р Борислав Маринов, СБАЛАГ Майчин дом, София
      • Д-р Мария Миткова, МЦ Хубча, София

 20160323 165901

20160323 170023

20160323 170306

20160323 170445

Медицинските конгреси през 2016

Медицинските конгреси през 2016

2016 година се очертава натоварена откъм провеждането на медицински конгреси и мероприятия свързани с медицината. Повечето лекари посещават симпозиумите, организирани от съсловните организации и от търговските компании, представящи нововъведенията в медицинските технологии.

Актуален календар на медицинските мероприятия, които ще се проведат през 2016 г. може да следите на нашата страница:

Меню \ Меню \ Новини \ Медицински конгреси 2016

Обучителни курсове: Техонологии на ехографията 2016

 Baner Infinita 2920x750 Echo-Tube

                

ОБУЧИТЕЛЕН КУРС

Технологии в ултразвуковата диагностика

30 януари 2016 . 13 февруари 2016 . 27 февруари 2016

 

РЕГИСТРАЦИИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ
Курсовете, които ще се проведат на 13 и 27 февруари са със запълнен капацитет.

 

ЗАЯВИ НОВ КУРС 

Ако проявявате интерес да посетите курса,

направете заявка за организиране на нова дата.

Поради големия интерес, местата за участие се запълват бързо.

Заявилите получават възможност за регистрация с приоритет.

 

>> ЗАЯВКА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА НОВА ДАТА  <<

 

За поставяне на точна  и бърза диагноза  е необходимо да сте добър лекар и да имате добри технически познания за работа с ехографа. Непълноценното използване на технологиите в ултразвуковата техника прави изображението при прегледа недостатъчно качествено и изисква много повече опит при поставянето на точна диагноза. 

  • Как да оптимизирате образа според конкретния орган или пациент?
  • Как да постигнете качествено изображение, което да Ви подпомогне в поставянето на качествена диагноза?

Научете се да се възползвате от пълните възможности на ехографа, като посетите нашия еднодневен курс. 

 

Информация     Програма    Регистрация     Цена

 


 

 

Дата: 30 януари 2016 (събота)

 

Място на провеждане
Офис и шоурум Инфинита: София, Младост 4, бл. 426-А (сграда Флоримонт), ет. 1    google map 

 

Начало: 9.30 часа    

Информация     Програма    Регистрация     Цена

Контакт за информация и записване

0888 666 040     Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 


 

 

Информация Курс Технология на ехографията

С цел придобиване на познания в технологията и използването на ехографската апаратура в медицината, Инфинита организира специализирани курсове за обучение за лекари от различни специалности.

 

Курсът е подходящ за специалисти, използващи ехографска апаратура в практиката си, за лекари, искащи да се развият в тази насока и за млади специалисти и студенти без практика в използването на ехографска апаратура.

 

 

Курсът обучава на пълноценна работа с апарата, с използването на пълната заложена функционалност на ехографа, за извличане на максимума от възможностите, с цел улесняване на диагностицирането.

 

В курса ще надградим най-често се използваните базови настройки за 2D и доплер-режими. Ще се разгледат опциите за прецизно оптимизирне на образа към конкретен изследван орган или област на пациента. 

Курсът е полезен и за лекарите, които все още нямат практика в работата с ехографски апарат. Те ще могат да научат повече за технологията и настройките. 

В курса ще се застъпят и теми, които ще са в полза за извличане на максимума от ехографа за по-уверено, по-лесно и по-бързо поставяне на диагноза.

 

 Информация     Програма    Регистрация     Цена


 

 

ПРОГРАМА


Еднодневен курс: Технологии в ултразвуковата диагностика.

9.30 – 13.30 Технологии в ултразвука
Лектори: д-р Александър Гроздев, апликационен специалист, Инфинита
инж. Пламен Димитров - инженер медицинска техника
•    Принципи на формиране на ехографския образ.
•    Различни режими на изобразяване - А, В, М, Доплери и др. 
•    Параметри, влияещи на образа и как да ги променяме, за да подобрим качеството.

13.00 – 14.00 Обяд

14.00 – 17.00 Практическа част
•    Практически съвети за работа с ехографски апарати.
•    Практична част – ще покажем нагледно дискутираните примери и всеки ще има възможност да изпробва настройването и оптимизирането на системите.


Информация     Програма    Регистрация     Цена
РЕГИСТРАЦИЯ

Попълването на заявката се счита за подписване на валиден договор за участие и гарантира запазване на места за посочените участници. 

Моля, въведете своя промоционален промоционален код на посоченото място въвформата.

 

Регистрация 30 януари 2016  - Проведен

Регистрация 13 февруари 2016 - Запълнен капацитет

Регистрация 27 февруари 2016 - Запълнен капацитет

 

 Информация     Програма     Цена


 

ПЛАЩАНЕ

Плащането става:

 • Банков превод 
 • На място, в деня на провеждане на курса.

 

Фактура за плащането ще бъде издадена и маже да се получи в деня на обучението в офиса на инфинита.


ЦЕНА


•   Участие на 1 човек - 90 лв. с ДДС

Участниците по време на курса получават помощни материали, кетъринг.


Информация     Програма    Регистрация
Контакт

За всякаква информация относно провеждането и организацията на курса, можете да се свържете с

Ася Димитрова
Маркетинг
0888 666 040
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.infinita-bg.com

 

 


 

                             

 

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ
 
Офис и шоурум Инфинита 
София, Младост 4, бл. 426А, вх. В, ет. 1
Карта: https://goo.gl/dmWIRA

ТРАНСПОРТ 
автобуси: 76, 213, 113, 410
метро: спирка Бизнес-парк (Младост 4)

КОНТАКТ Офис Инфинита
02 444 64 20
088 481 9000

 

 

 

 Информация     Програма    Регистрация     Цена

 

 

 

 

 

Коледни картички носят благотворителен дух за деца с увреждания

Пощенските Коледни картички на Инфинита

носят благотворителен дух

и пожелание за просперитет и здраве

на всички наши клиенти и партньори

Chrismas-card-Infinita-2015-child-donation 

Всяка година за Коледните празници, Инфинита държи да спазва традициите в духа на старите обичаи, като изпраща коледни пощенски картички на своите партньори и клиенти. В тези последни и светли дни на годината винаги се грижим и ние да дадем своя скромен принос към децата в нужда.

 

 

За поредна година картичките на Инфинита са закупени от енорийския център при храм Покров Богородичен в София с благотворителна цел, като сумата от тяхната продажба ще отиде за подпомагане на домове за деца със специални потребности.

 

Пожелаваме на всички наши клиенти и партньори успешна 2016 година, много здраве и просперитет!

 

Chrismas-card-Infinita-2015-child-donation12    Chrismas-card-Infinita-2015-child-donation1  Chrismas-card-Infinita-2015-child-donation1234

Още статии ...

 1. Дарение за децата без родители от дома във Видин
 2. Инфинита и 15 години НСОПЛБ – достъпни медицински изделия и томбола с награди
 3. Нов 3D ехограф за децата в педиатрията на болницата във В.Търново
 4. Печелившите от томболата на Конгреса по Ендокринология в Пловдив 8-10 октомври
 5. Инфинита – генерален спонсор на БАУМ 2015: Иновации в ехографските технологии, демонстрация на фетална морфология във 2-ри триместър
 6. Надеждност и удобство с нова вградена функция във феталните монитори Bistos
 7. Дарение ехограф М5 за неонатологията в болницата във Велико Търново
 8. НANDS-ON на модел ехограф N1 на Minray за Америка в Пловдив
 9. Инфинита участва в Дни на ехокардиографията
 10. Знаете ли, че ремонтът на термо-глава е 80% от цената на нов принтер
 11. Колко струва осигуряването на качествен ехографски преглед в добрата лекарска практика
 12. Growth Breakthrough Award - поредна награда за Инфинита
 13. Mindray отчита 2014 с експанзия на пазара и стремглав растеж на продажбите
 14. За Коледа и социалната отговорност
 15. 21 януари - ден на родилната помощ

Страница 1 от 2