Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Инфинита с награда за растеж от Mindray

Award Mindray1

Mindray е един от основните световни производители на ехографска техника и развитие на ехографските технологии, с мрежа от доставчици в над 190 държави в целия свят. Ежегодно гигантът отличава фирмите, допринесли в най-голяма степен за развитието на поверените пазари. 

За четвърти път в своята история Инфинита получава приза Growth Breakthrough Award - отличие за постигнатите резултати. Горди сме с полученото признание, зареждащо ни с допълнителен ентусиазъм да продължаваме да поддържаме постигнатото ниво на обслужване и резултати. 

За тях екипът на Инфинита благодари на всички хуманни и ветеринарни лекари, клиники и болници, които ни се довериха за избора си на апаратура. Благодарим на всички, с които работим от години, и на всички, с които за първи път стартирахме работа през 2019 г. За нас продажбата е една малка стъпка в съвместните ни взаимоотношение. Гаранцията, сервизното обслужаване, уъркшоповете и обученията, които правим в Инфинита Академия, поредиците уебинари и цялостното ни обслужаване са провокирани от всички вас. Вие сте нашият "ключ" към усъвършенстване и ни стимулирате да надскачаме себе си всеки ден. Благодарим! Продължаваме да растем заедно!