Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Курс по Инхалационна анестезия с д-р Питър Кронен

Kronen Announcement-3

Уважаеми колеги,

Инфинита Академия винаги се стреми да споделя с вас най-добрия и ценен опит. Затова се радваме, че успяхме да поканим един от най-високо признатите експерти във ветеринарната анестезиология – д-р Питър Кронен.

За ЛЕКТОРА

Д-р Питър Кронен е лидер в анестезиологията и участва в много световни професионални организации в тази област. Той е дългогодишен преподавател в редица университети в САЩ и Европа, а през 2006 г. съосновава Veterinary Anaesthesia Services International (VAS), с цел международно обучение на специалисти по ветеринарна анестезия и аналгезия, която е първата подобна организация извън САЩ. С много добра комуникация, той успява с лекота да предаде своето know-how, като интересът към обучителните курсове, които провежда, е огромен.

За ОБУЧЕНИЕТО

Нашата цел винаги е да предложим най-добрата теоретична подготовка и практическо обучение на най-високо ниво.

Теория: В курса ще се разгледа  работа с анестезиологична машина, изкуствената вентилация и мониторинг на пациента. Ще бъде детайлно разгледано поставянето на пациента под анестезия, флуидната терапия и кръвно-газовия анализ.

Практика: Изключително важната практическа част и работа с реални пациенти по време на операция ще се проведе в операционна зала на Централна Ветеринарна Клиника. Всеки курсист ще има възможност да работи с анестезиологично оборудване от най-ново поколение. Обучението ще бъде проведено на малки групи от по 4-5 човека. Допълнително ще могат да се правят и упражнения със симулатор. 

 

25.08 VASTA Workshops1

Social event

След обучението на 27.10.2020 г. Инфинита и д-р Питър Кронен имат удоволствието да поканят всички участници в уъркшопа на вечеря/социална среща. Моля, резервирайте и вечерта! 

Кога?

Уъркшопът ще се проведе на 27.-28.10.2020 г.

Къде?

Теоретична част: Инфинита академия, гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 426А, вх. В, ет. 1, офис 1

Виж на КАРТА

Практическа част: Централна ветеринарна клиника, гр. София, ул. „Чавдар Мутафов" 25Б

Виж на КАРТА

ВАЖНО! Обучението ще се проведе на английски език. Всички съпътстващи допълнителни материали ще бъдат на български език.

РЕГИСТРАЦИЯ

Местата в курса са 16 и регистрираните след запълване на броя участници няма да бъдат включени в курса. Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащане на таксата.

Можете да се запишете във формата за участие ТУК.

Ранно записване и плащане по банков път до 20.09.2020г. - 1260 лв. с ДДС

Плащане след 20.09.2020 до 20.10.2020 г. - 1400 лв. с ДДС

За плащане по банков път

Основание: Участие курс Инхалационна анестезия <Име на участник>

Получател: Инфинита ООД

Банкова сметка: ПроКредит Банк

BIC: PRCBBGSF

IBAN: BG96PRCB92301040861822