Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Уъркшоп Детска нефрология и гастроентерология

Уъркшоп Детска нефрология и гастроентерология

Академия Инфинита има удоволствието да ви покани на еднодневен теоретичен и практически обучителен курс по Детска нефрология и гастроентерология

За курса

Еднодневният уъркшоп по Детска нефрология и гастроентерология ще се проведе на 31.10.2020 г. в учебната зала на Инфинита Академия в гр. София.
Ще се коментират основни понятия и принципи на работа, с множество практични съвети за правилното провеждане и интерпретиране на ехографския преглед. Курсът включва практически упражнения и наблюдение на интересни клинични случаи и патология. Всеки ще има възможност да работи с реален пациент. Групата е малка и ще се работи на три до четири маси паралелно.
Максимален брой участници - 16. 

За кого е подходящ?

Курсът е подходящ за всички колеги или студенти с интерес в областта на ехографията като образна диагностика в педиатричната нефрология и гастроентерология.

Програмата

program 

Лектори
Доц. д-р Мария Гайдарова е специалист по детска нефрология, с дългогодишен опит в областта на вродените аномалии на отделителната система, инфекциите на пикочните пътища, образните изследвания на отделителната система. Доц. Гайдарова е Началник на Клиниката по детска нефрология и хемодиализа на СБАЛДБ – гр. София.

Д-р Деница Кофинова е асистент в Клиника по детска гастроентерология, СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев" София. Тя е един от малкото специалисти, занимаващ се с еластографска диагностика в педиатрията, а през 2020 г. защитава дисертационен труд върху 2D Shear wave еластография. През 2020 г. получава награда за млад учен „Акад. Асен Хаджиолов" в областта на клиничните науки.

Кога?

Уъркшопът ще се проведе на 31.10.2020 г.

Къде?
Инфинита Академия

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 426А, вх. В, ет. 1, офис 1

>> за КАРТА кликнете тук <<

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Местата в курса са 16 и регистрираните след запълване на броя участници няма да бъдат включени в курса. Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащане на таксата.

Можете да се запишете във формата за участие ТУК

Плащане по банков път до 23.10.2020г. - 240 лв. с ДДС

Плащане след 23.10.2020 или в брой в деня на провеждане на курса - 290 лв. с ДДС

За плащане по банков път

Основание: Участие курс педиатрия <Име на участник>

Получател: Инфинита ООД

Банкова сметка: ПроКредит Банк

BIC: PRCBBGSF

IBAN: BG96PRCB92301040861822