Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Въведение в ендоскопията - основен курс

Announcements Endoscopy landing

 

 

Кратка информация за курса

По време на курса ще имате възможност да научите как да провеждате ендоскопско изследване, кога и защо се препоръчва манипулацията. Ще се запознате с новостите и тенденциите при ендоскопската апаратура. Техническо обслужване, поддръжката и почистването на ендоскопите е съществена част от работата с ендоскоп и ние ще им обърнем специално внимание. Вторият ден е изцяло с практическа насоченост. Участниците ще бъдат разделени на работни групи, като всяка една от тях ще има възможност да работи на всички станции, за да тества различни техники, на направи оптимални настройки на съответния апарат. Работи се с реални пациенти. 

Announcements Endoscopy lecturers ДКДоц. Диан Канъков е преподавател в катедрата по "Вътрешни болести" във Ветеринарномедицинския факултет към Тракийски университет в Стара Загора от 1997 г. Разработва и ръководи редица курсове за специализация и следдипломно обучение по ендоскопия на домашни любимци и коне, както и обучителни семинари с практикуващи ветеринарни лекари. Занимава се с лечение на пациенти с вътрешни заболявания, постъпили в клиниките към Университетска ветеринарна болница, ендоскопска диагностика и терапия на домашни любимци и коне.

Announcements Endoscopy lecturers СПД-р Симеон Пачев - младши е част от екипа на клиника Провет гр. Пловдив. Завършил е Тракийски университет в гр. Стара Загора, след което работи като стажант в клиника в Австрия. След завръщането си в България се насочва към ортопедията, неврологията и ендоскопията. Има специализация по ортопедия и образна диагностика на костно-ставния апарат в "Clinica Veterinaria Vezzoni", Кремона, Италия,както и в редица курсове на АОVET и ESAVS. 

Announcements Endoscopy lecturers СЛД-р Сабина Лучкова се присъединива към екипа на ЦВК през 2021 г. Успоредно работи като част от екипа и на IVC Evidensia, Netherlands където е работила и в последните 3 години. Фокусът ѝ е към минимално инвазивни хирургични и диагностични процедури.

Announcements Endoscopy lecturers ПКД-р Пламен Кьосев завършва ветеринарна медицина в Лесотехнически университет гр. София. Още по време на следването си работи като стажант в клиника Син кръст и до днес е част от екипа на клиниката. Д-р Кьосев е член на ASAEE / Association for small animal endoscopy and endosurgery. Участва в редица конгреси и специализации във връзка с професионалната си насоченост - хирургия, минимално инвазивна хирургия, ендоскопия и неврология.

 

 

Програмата

Announcements Endoscopy programme Flyer p2

Такса за участие

Цената на курса е 1280 лева с ДДС при записване и плащане на таксата до 30.11.2022г. или 1350 лева с ДДС до 05.12.2022г., платими по банков път след получаване на проформа фактура.

Регистрация

Местата в курса са 16 и регистрираните след запълване на броя участници няма да бъдат включени в курса. Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащането на такса до 72 часа от получаването на проформа фактура.Заплатената сума не подлежи на възстановяване. 

 

Announcements Endoscopy Recovered-08