Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Уъркшоп Фокусирана ехография (POCUS)

Announcements POCUS1 Event 700x400

 

За курса

По време на обучението ще редуваме дидактика, практика с нормални модели, интерпретация на образи и преговор на практиката в края. Ще включим базисна ехокардиография (без доплер), бял дроб и плевра, корем – аорта, жлъчен мехур, бъбреци и пикочен мехур, компресия на дълбоки вени на долни крайници, протоколи – FAST, BLUE, RUSH, Ковид. За практическата част ще осигурим оптимално съотношение обучаващи се : инструктори, така че всеки участник да има възможност да направи цялото фокусирано изследване.

Програмата

Announcements POCUS Flyer p2

За кого е подходящ курсът

Обучението е подходящо за общопрактикуващи и спешни лекари, анестезиолози, интернисти, пулмолози, стажант-лекари, и за всички, които се интересуват от фокусирана ехокардиография.

Лектор

Chernodrinski

Доцент Д-р Стефан Чернодрински завършва Медицинска Академия София през 1995 година. Започва работа в болницата в Ботунец, после специализира вътрешни болести в Пета градска болница. През 2004 г. заминава за Чикаго за специализация по вътрешни болести в болница Кук Каунти. След приключването ѝ остава в същата болница до 2015г., когато се мести в Университетската болница на Илинойс в Чикаго, където работи и в момента. Работи и в спешно от деление във Ветеранската Администрация. Преподава на студенти и специализанти, ръководи собствена специализантска програма по фокусиран ултразвук.

КОГА?

Уъркшопът ще се проведе на 10.12.2022 г. от 08:30 часа.

КЪДЕ?
Инфинита Академия

Адрес: гр. София, ж.к.Бъкстон, ул. Ген. Александър Суворов №127

>> за КАРТА кликнете тук <<

РЕГИСТРАЦИЯ

Таксата е 290 лв. с ДДС

Местата в курса са 16 и регистрираните след запълване на броя участници няма да бъдат включени в курса. Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащане на таксата, до 72 часа след получаване на проформа фактурата. Неплатени след това регистрации се считат за невалидни. Заплатената сума не подлежи на възстановяване. 

Announcements POCUS-08