Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Уъркшоп Автоимунни дерматози Модул 2 от Дерматологична академия

Announcement all Web Inf

Кратка информация за обучителния курс:
Уъркшопът е предназначен за ветеринарни лекари и стажанти и е посветен на цитoлогията на кожата. Всеки един от участниците ще има възможност да диагностира, обработи и изследва взети от пациент проби, както и да избира и анализира видовете имуносупресивни агенти.

Цел:
Целта на обучението е да запознае участниците с основни дерматологични автоимунни заболявания срещани при пациентите, като пиодермити, лайшманиоза и други.

Продължителност:
Уъркшопът ще се проведе в 2 дни - 24 и 25 август 2023 г.

Лектори:
За да бъде курсът максимално полезен, в Академията ще се включат лектори с натрупан дългогодишен опит във ветеринарната дерматология. По отношение на теоретичната част в Академията ще се включат специалисти от Българската асоциация по ветеринарна дерматология (БАВД), както и преподаватели от Лесотехнически университет София. В курсът има и силно застъпена практическа част, която ще се ръководи инструктори от БАВД със задълбочен практически опит.

I. Vacheva copyД-р Ивелина Вачева
завършва ветеринарна медицина към ЛТУ през 2008 г. До 2019 г. е част от екипа на ЦВК. След това става един от основателите на Многпрофилна ветеринарна клиника. Развива професионалната си насоченост в областта на дерматологията.

Krasi Genova1 copy Доц. Красимира Генова
завършва Московската ветеринарна академия през 1987 г. От 2011 г. е преподавател в ЛТУ, а от 2020 г. е декан на Факултета по Ветеринарна медицина. Автор е на редица научни публикации. Като преподавател е посветила дейността си в областта на Патологията и Имунологията.

Bobadova Д-р Мила Бобадова
завършва ветеринарна медицина през 2001 година в ЛТУ. През 2005 година става съосновател на веригата клиники "Добро хрумване". Активно участва в множество семинари, лекции и други научни събития в областта на дерматологията.

Alexandrova copy Д-р Светлина Александрова
завършва с отличен успех Тракийския университет, а след това и специализация по дерматология по програма на ECVD, както и различни курсове в същата област.

Spasov copy Д-р Спас Спасов
завършва ветеринарна медицина в Тракийския университет. Клиничните му интереси са в областта на дерматологията, вътрешните болести и клиничната лаборатория.

Програма:

Announcement all Program

Такса за участие и регистрация:
Таксата за регистрацията за всеки един от модулите е в размер на 1400 лева с ДДС. 
Mестата за модул Автоимунни дерматози са 4. 
Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащане на таксата, до 72 часа след получаване на проформа фактурата. Неплатени след това регистрации се считат за невалидни. Заплатената сума не подлежи на възстановяване.

                        Announcement all-Button-08