Медцински електронен магазин Инфинита

В ежедневните ни срещи получаваме много запитвания свързани с настройките и работата с ехограф. Забелязваме също така, че много колеги използват базовите настройки и режими на системите, без да оптимизират образа към конкретния изследван орган или област на пациента. Също така, тази информация ще е полезна и за хората, които още не ползват ултразвукова диагностика и се притесняват от "сложните" машини и настройки.

 

Това ни накара да обмислим стартиране на своеобразни "опреснителни" курсове за работа с ехограф. Целта е да Ви помогнем да извлечете максимума от своята машина и да поставяте по-лесно, по-бързо и по-уверено диагноза.

 

Курса е  еднодневен  с теоретична и практична - "hands on", част. 

 

В теоретичната част ще разгледаме накратко:

- принципите на формиране на ехографския образ,

- различните режими на изобразяване - А, В, М, Доплери и т.н. 

- параметрите влияещи на образа и как да ги променяме, за да подобрим качеството му

- практични съвети за работа с апаратите и др.

 

В практичната част ще покажем нагледно дискутираните примери и всеки ще има възможност да изпробва и оттренира настройването и оптимизирането на системите.

 

В нашата зала имаме капацитет за обучение на 8-10 човека. Офиса ни се намира в Младост 4, бл. 426А - сграда "Флоримонт", Офис 1.

 

Курсовете се провеждат в групи по 8-10 човека. Записването става на ектронната ни поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  като за целта са ни необходими трите Ви имена и телефон за връзка. При събиране на група се уточнява и конкретна дата за провеждане на курса. 

 

 

DSC 6733

 

DSC 6729

Медия