Медцински електронен магазин Инфинита

 

 

Медицинска апаратура, оборудване и консумативи

Инфинита е надежден доставчик на медицинска апаратура, оборудване и консумативи от проверени световни и български сертифицирани производители.

Инфинита е наложено име сред медицинските среди, доказала се със своето коректно отношение, компетентни консултации и  прецизен подбор на качествени медицински изделия, оптимално балансирани в ценово отношение.

Инфинита има установени партньорски взаимоотношения за представителство в България с водещи световни производители на медицински изделия:

    • Eексклузивен представител на ехографска апаратура Mindray – пето място по пазарен дял в световен мащаб
    • Официален представител на Sony Medical
    • Официален представител на Edan

Инфинита е утвърдена в сегмента на медицинската апаратура за дейността на повечето медицински специалности – акушерство и гинекология, кардиология, гастроентерология, урология, ендокринология, хирургия, УНГ, обща и спешна медицина, педиатрия, ветеринарна медицина.

Предлага пълно оборудване и обзавеждане на болници, болнични отделения и специализирани кабинети. 

Инфинита обхваща пълния цикъл на услугата по придобиването на нова медицинска техника: консултиране, изготвяне на проект за оборудване, доставка, обучение, лизинг, гаранционно и следгаранционно обслужване на  медицинската апаратура.

При желание за обновяване на апаратурата, Инфинита предлага обратно изкупуване на закупената от нас ехографска техника и съдействие в избора и придобиването на нова такава.