Медцински електронен магазин Инфинита

Статии

Инфинита стана официален представител

на Sony Medical за България

Sony Medical

Logo Sony Medical - медицински принтери и теромхартии, възпроизвеждане на изображения в медицината

Инфинита е запозната и работи от дълго време с медицинските изделия на компанията Sony Medical. Въз основа на предпочитанията и отзивите на клиентите и формиран собствен опит, оценяваме високо качеството и надеждността на предлаганите продукти с тази марка.

Следвайки начертаната посока – да предлагаме качествени продукти на достъпни цени, Инфинита установява партньорски отношения с компанията Sony Medical, като взима статут на официален представител.

Създадените нови взаимоотношения на Инфинита със Sony Medical позволява да правим директни заявки към производителя и значително съкращава процеса на доставка на продукта до крайния клиент,  давайки ни възможността да формираме най-добрите цени на вътрешния пазар.

Logo Sony Medical - медицински принтери и теромхартии, възпроизвеждане на изображения в медицината

  MEDICAL

Sony доставя иновационни технологии за възпроизвеждане на изображения, необходими в работния процес в медицината. Медицинските изделия на Sony намират приложение в хирургията, радиологията, микрохирургията и ехографията.

Sony предлага широка гама медицинска апаратура – камери и устройства за заснемане, монитори, дисплеи и принтери за печат на получените изображения; записващи устройства за съхранение на получените снимки; консумативи – медии за отпечатване на изображенията за документация.

Като официален представител на Sony Medical, Инфинита може да посредничи при избора и закупуването и на останалите медицински изделия, предлагани от технологичния гигант: медицински видео-принтери и термо-хартия за тях, медицински записващи устройства, медицински монитори с висока резолюция с опции  за клинична употреба, камери за заснемане на висококачествени цветни изображения в ендоскопията, артроскопията и отворената хирургия, апарати и консумативи за рентгенологията.

Инфинита предлага видео-принтери Sony и термо-хартии Sony на най-изгодни цени. При нас винаги се подържат количества на склад и доставката е един работен ден след заявка.

СЪВЕТ ЗА ИЗБОР НА ХАРТИЯ ЗА МЕДИЦИНСКИ ПРИНТЕР

При избор на хартия за ехографски принтер, Инфинита препоръчва да се спрете на марка, която е производител и на медицински видео-принтери. Те най-добре съобразяват техническите спецификации на устройството на принтера, за да се получи възможно най-доброто отпечатано изображение. В сравнение с останалите алтернативи, цената е равнопоставена, а предимствата са много. Технически термо-хартията Sony е разработена така, че да предпазва термо-главата на принтера, като удължава живота му. А това е основната работеща и най-скъпа част на ехографския принтер. Вижте видео, което ще ви убеди в предимствата на оригиналната хартия.