Медцински електронен магазин Инфинита

Актуални новини

Уъркшоп Миокардна механика чрез Speckle tracking ехокардиография

20221119 Workshop Cardiology Kinova mailing

Повече за курса

Уъркшопът е подходящ за всички с интерес към ехокардиография. Курсът предлага:
• Практическо HANDS ON обучение по Speckle tracking ехокардиография, базирана на реални случаи и цялостно обучение
• Практически подход към диагностика и вземане на клинични решения с помощта на най-съвременните улразвукови апарати в медицината
• Целта на обучението е да се осигури когнитивен подход към диагностицирането, вземането на клинични решения и уменията за управление при грижата за сърдечни пациенти, използвайки ехо изображения и безпроблемно интегриране на усъвършенствани образни методи.

Лекторът

Проф. Елена Кинова работи в Клиника по кардиология в УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ" София. Завършила е МУ Плевен. Специалните професионални интереси на проф. Кинова са исхемична болест на сърцето, кардиомиопатии, сърдечна недостатъчност, съвременни ехокардиографски методи. През тази година тя получава приз за цялостен принос в развитието на ехокардиографията и образната диагностика в България.
Проф. Кинова е член на УС на Асоциация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията, член на УС на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията и управител на Ортопедичен център Кинов.

Регистрация

Таксата за участие е 490 лв. с ДДС, платими по банков път в 5-дневен срок от получаване на фактурата.
Местата в курса са 16 и регистрираните след запълване на броя участници няма да бъдат включени в курса. Мястото е гарантирано само след регистрация и заплащане на таксата. Заплатената сума не подлежи на възстановяване.
Място на провеждане: Инфинита Академи София 1618, ж.к. Бъкстон, ул. Генерал Александър Суворов №127, тел. 0700 20 640

Програмата

20221119 Workshop Cardiology Kinova Flyer2p

 

20221119 Workshop Cardiology Kinova-07

reg-03