Медцински електронен магазин Инфинита

Понеделник, 20 Април 2015 10:16

Инфинита участва в Дни на ехокардиографията

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

 

МЕРОПРИЯТИЕТО 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

 

 

   За кардиология

 

В х. Хилтън, София на 17 и18 април 2015 се проведоха

Дни на ехокардиографията, с основна тема: Аортна клапа.

 

Под умелото ръководство на д-р Христова, мероприятието събра над 250 кардиолози от страната, които слушаха лекции обединени в тематични сесии, засягащи различни болести и състояния на аортната клапа – вродени малформации, аортни протези, оценка на риска при асимптомна високостепенна аортна стеноза. Темите бяха застъпени с ролята на ехокардиографията в проследяването, оценката и диагностиката на отделни клинични случаи.

 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНФИНИТА

Infinita Booth Dni-na-ehocardiografiata 1
Инфинита участва на кардиологичното мероприятие, като представи медицинска апаратура за надеждни прегледи и наблюдения в кардиологията.

Ехографски апарати, ЕКГ, холтери и консумативи към тях. Показаната медицинска техника бе специално подбрана от доказани, водещи световни разработчици в медицинските технологии.

Инфинита гарантира качеството на предлаганите модели и технологии и в комбинация с достъпна цена и професионално обслужване дава едно изключително предложение за инвестиция за осъществяване на добра кардиологична практика.

 

ТОМБОЛА

 Infinita Booth Dni-na-ehocardiografiata 2

Като компания, ангажирана със своите клиенти, ние от Инфинита се стремим да предоставяме адекватни предложения за избор, които най-точно се доближават до нуждите в качествената кардиологична практика. Участниците имаха възможност да участват в томбола с награди от Инфинита, като дадат своето мнение в анкета, която ни насочва за развитието на тенденциите и ни помага да разбираме по-добре потребностите на лекарите.

 

Благодарим на всички, които се включиха!

 

С награди от томболата си тръгнаха д-р Петър Бизеранов от ВМА, д-р Стоян Филипов от Видин, д-р Росица Грозева от Пловдив, д-р Николай Димитров - Пловдив, д-р Антоанета Стойкова от Габрово.

 

Голямата награда – таблет спечели колегата от Белоградчик – д-р Георги Николов.

 

Екипът на Инфинита продължаваме да работим, за да сме в услуга на лекарите в изграждането на високотехнологична и достъпна медицина. Всички наши усилия са насочени в полза на хората и изграждането на здраво общество.

 

Очаквайте нашите специални предложения за кардиология! 

 

ЕКГ апарати

Ехографи

 Модели за Кардиология

DC-70

DC-N3

M7

M9

 

Изберете ехограф, който на-точно да отговаря на Вашата практика.

 

 

Консултация със специалист:
02 444 64 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетена 2572 пъти Последно променена в Понеделник, 20 Април 2015 14:54