Медцински електронен магазин Инфинита

Петък, 26 Юни 2015 11:55

НANDS-ON на модел ехограф N1 на Minray за Америка в Пловдив

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

 

 

НANDS-ON на DC-8 Exp

 

ехограф N1 на Minray

 

за Америка в Пловдив

 

Участниците на Първа национална среща по ехокардиография и образна диагностика в кардиологията в Пловдив, както и колегите, които са в града от 26 до 28 юли имат изключителната възможност да се възползват и да изпробват на живо апарат, пристигнал от централата на Mindray в Европа –  DC-8 Exp. Забележителното в случая е, че това е моделът ехограф на Mindray, който е най-продавания в Америка.

 

Ехографският апарат е в България, изпратен специално за мероприятието на кардиолозите в Пловдив. По време на престоя му тук има заявки от медицински заведения и специалисти за апробация, където водещи лекари ще се възползват да работят и изпробват възможностите му.

 

Апаратът е предназначен за използване за образна диагностика в кардиологията, съдовата хирургия, радиология. За целта е проектиран с технологии  и инструменти от висок клас, които улесняват прегледа и доставят на лекаря значителна увереност при поставянето на диагноза.

 

Приканваме всички колеги, които участват на конгреса по ехокардиография в Пловдив, както и тези като имат възможност да дойдат в Новотел Пловдив да заповядат на нашия щанд, където собственоръчно могат да се възползват и за тестват ехографа на живо.

 

DC-8 Exp – Експертът, на който лекарят може да се довери!

 

 2015-06-26HandsON DC-8-Exp

Прочетена 2181 пъти Последно променена в Сряда, 19 Август 2015 10:53