Медцински електронен магазин Инфинита

sony

SONY е световен символ на качество и традиции в технологиите за визуализиране.

Sony Medical

Водеща и в направлението за медицина – SONY Medical, чертае бъдещото във възпроизвеждането на медицински образи. в работния процес медицината се нуждае от изключително качествени и детайлни изображения. фокусирани В тази посока Sony подпомага клиницистите в получаването, предаването и съхранението на по-ясни и детайлни изображения.

Sony Medical продължава да доставя иновации в медицинската образна диагностика, включително първият OLED медицински монитор и водеща HD 3D технология. Медицинските изделия на Sony намират приложение в хирургията, радиологията, микрохирургията и ехографията. Гамата на Sony специализирано оборудване включва медицински принтери, принтери на рентгенови снимки и печатни медии (хартия и филми), камери, монитори и записващи устройства.

 Натиснете ТУК, за да видите официалния медицински сайт на Sony.

Инфинита - Официален представител на Sony Medical

Инфинита има установени партньорски отношения със Sony Medical и е със статут на официален представител.

Като официален представител, Инфинита може да ви консултира и посредничи при избора и закупуването и на медицински изделия, предлагани от Sony Medical.

Създадените взаимоотношения на Инфинита със Sony Medical насочва заявките директно към производителя и значително съкращава процеса на доставка на продукта до крайния клиент,  което позволява да формираме най-изгодните цени на вътрешния пазар.

Инфинита поддържа складови наличности и предлага продуктите на Sony на много ИЗГОДНИ за България условия.

 

Още в тази категория: « За нас Mitsubishi Partners »